- 17 Kasım 2019
- 76
- 23
- 26
-
- Konu Sahibi Zeynep demirli
Benimde ön dişlerimin diş etleri çok hassaslaştı kızardılar sızlıyorlar ne zaman geçer bu durum?Gayet normal dişler sikisiyo ben halen çekiyorum ben 3 tane çıkardım şuan 4. Dişim cikiyo diş eti yirtiliyo bnm yanagim dişlerimin arasını giriyo bni çok rahatsız ediyo
Kök yeserene kadar cekersnBenimde ön dişlerimin diş etleri çok hassaslaştı kızardılar sızlıyorlar ne zaman geçer bu durum?
Canm bende 20 yaşndaym üst çene de 2 tane sağ sol 20 lik dişlerm yan gelmişti cektirdm 2 güne hiç bsyim kalmadı sende çektir yoksa ön dişlerin sıkışmadan dolayı yamuk olmaya başlicakArkadaşlar merhaba 2 adet 20 lik dişim çıkıyor bazen ağrı yapıyor bazen iyi ama ağzımın içi hep şiş gibi ve diş etlerim çok hassaslaştı kızarık oldular bazen tüm dişlerim sızlıyor ve diş etlerim şiş olduğu için dişlerim bana sallanıyor gibi geliyor böyle şeyler normal mi ne zaman dişlerim rahat eder 3 haftadır böyle?
Hic mi agri cekmedin ben tam 10 gun agri cektim dikis attilar yuzum gozum sismisti morluk olusmustu yuzumde ama ben 4 tane cikartim bi de benimkiler cikmamistiCanm bende 20 yaşndaym üst çene de 2 tane sağ sol 20 lik dişlerm yan gelmişti cektirdm 2 güne hiç bsyim kalmadı sende çektir yoksa ön dişlerin sıkışmadan dolayı yamuk olmaya başlicak
Yok vala hiç agirmadi sadece ağız yapım küçüktu doktorun eli büyük agzimn içine komple koymuştu elini çenem agiriyodu açılmaktan kanı durdumu hiç sızı kalmiyr siznki kökten olduğu icn dikiş atılmış yırtılma olms bnm başı görünüyordu çekilebilecek diştiHic mi agri cekmedin ben tam 10 gun agri cektim dikis attilar yuzum gozum sismisti morluk olusmustu yuzumde ama ben 4 tane cikartim bi de benimkiler cikmamisti
O yuzden o zaman bi de agzimi cok zorladiklari icin agriyor hala 2 yil oldu agzumi tam acamiyorum tam acmaya kalktigimda tik diye bi ses geliyor yerine oturuyor cenem kaymis olabilirmi acabaYok vala hiç agirmadi sadece ağız yapım küçüktu doktorun eli büyük agzimn içine komple koymuştu elini çenem agiriyodu açılmaktan kanı durdumu hiç sızı kalmiyr siznki kökten olduğu icn dikiş atılmış yırtılma olms bnm başı görünüyordu çekilebilecek dişti
Allh korusn ama bı film çektirmen lazm bnceO yuzden o zaman bi de agzimi cok zorladiklari icin agriyor hala 2 yil oldu agzumi tam acamiyorum tam acmaya kalktigimda tik diye bi ses geliyor yerine oturuyor cenem kaymis olabilirmi acaba
Bende onu dusunuyorum su karantina bi kalksin doktordan termin alacagim cnmAllh korusn ama bı film çektirmen lazm bnce
Canm bende 20 yaşndaym üst çene de 2 tane sağ sol 20 lik dişlerm yan gelmişti cektirdm 2 güne hiç bsyim kalmadı sende çektir yoksa ön dişlerin sıkışmadan dolayı yamuk olmaya başlicak
Evet sanki dişlerim sallaniyodu gbi agiriyorduTüm diş etleriniz hassaslaşmışmıydı benimkiler kızardı baya
Benimde bir tanesi 20 liğin çıktı diş baya görünüyor ama ağzım çok küçük aşırı ağrı olmadan da çektirmek istemiyorum. Diş etleri için ne yapabilirim rahatlaması içinEvet sanki dişlerim sallaniyodu gbi agiriyordu
Diş etleri niye ağrıyor biliyomusn canm senin agzin çene yapın küçük benim ki gibi gelen dişlerin ağzında yeri yok kendine yer aramak için ön dişlerine baskı uyguluyo bundan dolayı da snin diş etlerin agiriyor yani demek istediğim kesinlikle çektirmen lazm ağzının yapısı bozulur ve ön dişlerin yamuklaşmaya başlar zamanlaBenimde bir tanesi 20 liğin çıktı diş baya görünüyor ama ağzım çok küçük aşırı ağrı olmadan da çektirmek istemiyorum. Diş etleri için ne yapabilirim rahatlaması için
Dişlerim artık sallanıyor gibi geliyor hepsi. Çektirdikten sonra çok mu kötü oluyor 10 15 gün aşırı agrı çeken ağzını bile açamayan varmış dikiş atılırsa eğer çok agrı yapıyor muDiş etleri niye ağrıyor biliyomusn canm senin agzin çene yapın küçük benim ki gibi gelen dişlerin ağzında yeri yok kendine yer aramak için ön dişlerine baskı uyguluyo bundan dolayı da snin diş etlerin agiriyor yani demek istediğim kesinlikle çektirmen lazm ağzının yapısı bozulur ve ön dişlerin yamuklaşmaya başlar zamanla
Ya o dikiş atılan hiç bı sekilde diş dışarıda gözükmüyor kökün de var diye yırtıp dışı çıkarıyorlar ama sninki başı çıkmış diyosnDişlerim artık sallanıyor gibi geliyor hepsi. Çektirdikten sonra çok mu kötü oluyor 10 15 gün aşırı agrı çeken ağzını bile açamayan varmış dikiş atılırsa eğer çok agrı yapıyor mu
Anladım çok teşekkür ederim 1 hafta daha bekleyip belki daha iyi olur eğer diş etlerim hala hassas olmaya devam ederse doktora giderim inşallah çabuk atlatırımYa o dikiş atılan hiç bı sekilde diş dışarıda gözükmüyor kökün de var diye yırtıp dışı çıkarıyorlar ama sninki başı çıkmış diyosn