Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar sol at da 20 lik dışım çıktı ara sıra ağrı yapıyor huzursuzluk veriyor doktorun biri çektir biri çektirme diyor yarına randevu aldım ameliyatla alacaklar sizle çektirmeli miyim ne yapmalıyım çok zor bi ameliyat mi
Genel cerraha yönlendirdi dün doktor genel cerrahi baktı şuan bişey görünmüyor ister çektir ister çektirme dedi yani herhangi bi cerrah yapacak o yüzden ben çok kararsız kaldım ve korkuyorum
Genel cerraha yönlendirdi dün doktor genel cerrahi baktı şuan bişey görünmüyor ister çektir ister çektirme dedi yani herhangi bi cerrah yapacak o yüzden ben çok kararsız kaldım ve korkuyorum
konuyu açan kişi çektirmiştir çoktan ama varan61 e kesinlikle katılıyorum. diğer dişlerden daha küçük hemen çürüyor diğer dişlerin yapısını bozuyor. daha önceden diş çektirmediysenz keslinlikle çekilmeli bnce