• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik diş çektirmeli miyim ? Acil bakar mısınız

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Arkadaşlar sol at da 20 lik dışım çıktı ara sıra ağrı yapıyor huzursuzluk veriyor doktorun biri çektir biri çektirme diyor yarına randevu aldım ameliyatla alacaklar sizle çektirmeli miyim ne yapmalıyım çok zor bi ameliyat mi

Tabiki çektir. Ağrı yapan yirmilik dişten hayır gelmez ama ameliyatsız da çekilebilir belki. Ehli bir doktora gitmek lazım.

Tabiki çektir. Ağrı yapan yirmilik dişten hayır gelmez ama ameliyatsız da çekilebilir belki. Ehli bir doktora gitmek lazım.

Genel cerraha yönlendirdi dün doktor genel cerrahi baktı şuan bişey görünmüyor ister çektir ister çektirme dedi yani herhangi bi cerrah yapacak o yüzden ben çok kararsız kaldım ve korkuyorum

Genel cerraha yönlendirdi dün doktor genel cerrahi baktı şuan bişey görünmüyor ister çektir ister çektirme dedi yani herhangi bi cerrah yapacak o yüzden ben çok kararsız kaldım ve korkuyorum
Şu an bir şey görünmüyor derken çürük değil mi yani

Yirmilik dişin pozisyonu diğer dişlere sıkıntı yaratmış mı? film alındı mı?

konuyu açan kişi çektirmiştir çoktan ama varan61 e kesinlikle katılıyorum. diğer dişlerden daha küçük hemen çürüyor diğer dişlerin yapısını bozuyor. daha önceden diş çektirmediysenz keslinlikle çekilmeli bnce

Back