• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik diş çekimi

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
:KK37:selamlar , derdim 20 lik dişim :kahve:
Çıktı çürüdü ve kırıldı bi anda oldu, :cry:

Sadece kökü var, çekiminin zor olduğundan bahsedildi , korktum erteledim ama kurtulmak istiyorum ( korkunun ecele faydadı yok mantıcıyla ):KK64:
Sorum nasıl olur, normal diş hekimi yapabilir mi yoksa fakülteye mi sevk edilmesi gerek? o_O

Ayrıca ağrı sancı işe dönüş normal oluyor tecrübelerimizden faydalanmak istiyorum kızlar ...:KK1:

Fikrim olmamakla birlikte,kurtulursun inşallah acısız belasız.
avatar ve mesaj uyumumuza da bayıldım :KK50:

Açıkçası benimki sağlamken çektirdim bir sıkıntı olmadı

Dışardan tutulacak yeri varsa ve iltihabı yoksa normal çekerler ama kökü Gönümü ise kesi ile alabilirler

Siz gidin hekim yönlendirir

Açıkçası benimki sağlamken çektirdim bir sıkıntı olmadı

Dışardan tutulacak yeri varsa ve iltihabı yoksa normal çekerler ama kökü Gönümü ise kesi ile alabilirler

Siz gidin hekim yönlendirir
Of of işte gömülü işte endişem ondan

Gömülü 20lik dis ameliyati oldum onda fakülteye sevk etmislerdi ama sizinki cikmis curumus kirlmis belli olmaz doktorunuza bağli geçmis olsun.

Bi gidip göster istersen. 20lik dişler kesin çekilmeli diye bir şey yok çünkü, çekilmediği dırumlar da var.
geçmiş olsun

4 tane 20'lik dişim çekildi. Biri dikişliydi hatta ve hiçbirinde ağrı hissetmedim. Yalnız çene cerrahına yönlendiriyorlar bu tarz çekilecek dişleri. Benim 20'lik dişlerimin kökü eğriydi ve beni cene cerrahına yönlendirdiler. Birisi de aynı sizinki gibi çürüktü ve sadece kökü kalmıştı onuda rahatlıkla çektiler. Ondan sonrası benim için daha zordu. Kaç gün kan sızıyor o çekilen yerden. Bu arada dikişli olan dişim çekildikten sonra antibiyotik verdiler dikiş alınana kadar 1 hafta antibiyotik içmiştim

uyuşturup çekip alanını dikiyorlar. benmki et içindeydi yardılar yan yatıktı kaktırdılar çektiler diktiler. suratım şişti onun dşnda ilk gün ağrı yaptı sonra yapmadı

3 tane 20lik cektirdim poliklinikte hic sorun olmadi.
1 tane daha var onuda en kisa zmanada cektirecem curudu cunku.cikmasi bir dert cektirmesi iki dert

Yarıp alıyorlar yaklaşık 45 dk sürüyor,acı yok. Sonrası biraz zor. Suyu pipetle içiyorsun vs.. ama ölümcül değil :) yaptır kurtul.

4 20lik dişin 3ü gömülüydü dikiş atıldı 1 tanesini normal çektiler. Uyuşturuyorlar zaten ağrı olmuyor , çekim sonrası biraz kanama oluyor oda bi kaç saate geçiyor. Ağrı kesiciyle rahat atlatırsınız.

2 20'lik dişim çekildi.Üsttekiler biraz daha zor çıkıyormuş doktorun dediğine göre.Bana göre ikisi de zordu ama geciktirmemek lazım.Ben profesöre git derim.

Bugun için randevu aldım
Muayene sonrası belli olucak umarım kolay geçer yorumlRınuz için teşekkürler ..

Back