• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik diş çekimi :(

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Pazartesi 20 lik dişimi alacaklar.Sag üst çenede.Doktor kolay sorunsuz diş olduğunu söyledi.Ama çekim sonrası dikişte atacakmış yara çabuk kapansın diye.Normal çekim sanırım yarmıycak dişimin orayı galiba.Şuan dişimin oldugu taraf baya agrı yapıyor.Diş çekiminden çok korkuyorum ama bu agrıya da dayanamıyorum.20 lik diş çekimi çok mu zor :(

Ablam deri altına girmiş 20liği aldırdı, yardılar ona rağmen bir kaç güne geçti ve ablamın dişçi fobisi var düşünün :) hicbisey olmaz merak etmeyin. Bu acıyı ağrıyı çekmektense bir günlük bir acıya ağrıya katlanılır.

Deri altında bulunan 4 dişimi yararak ve sonunda dikiş atarak aldılar. Fobisi olan biriyim ama 1 günün sonunda normale dönmüştüm. Karnınızı iyi doyurun:)

Ablam deri altına girmiş 20liği aldırdı, yardılar ona rağmen bir kaç güne geçti ve ablamın dişçi fobisi var düşünün :) hicbisey olmaz merak etmeyin. Bu acıyı ağrıyı çekmektense bir günlük bir acıya ağrıya katlanılır.
Benımde biri gömülüydü o acımadı.Ama normal diş çekimi oldugu için cok uyusturmazlar sanırım

Düşüncesi bile bayılmama yetcek galıba.Daha önce cekmeye calıstılar ama cekemedıler :KK43: pekı neden dıkıs atıyolar acaba.Yarmıyolarda.Yara cabuk kapansın dıye galıba
hızlı kapanması, herhangi bir şekilde komplikasyon gelişmemesi amacıyla dikiş atılıyor.

Ama normak cekım sanırım.Asırı bı korkı var bende :KK43:
Normal çekimde de dikis atıyorlar 20lige diye biliyorum ben. Korkmayın sakin olun. Gerekirse doktorun önlüğüne yapışın :))) ablam adamın eline saldırmıştı :D ama hiç hissetmedi :) benimde biraz dişçi korkum var ama ben de gidip hem çekim hem köprü yaptırıcam :) benim de takıntım doktor :s ablamın dişçisi olaydı bende ona gidecektim :s

Alt ceneden oldum 6 ay önce 2 dikisliydi yuzum mosmor oldu ve şişti cok kotu 1 hafta gecirdim gunde bir kutu agri kesici yutuyordum. Ama sonuc olarak ben kasindim 1 ay agri yapmasina ragmen korkudan gitmedim dişçiye en son aglayarak gittim ağlayarak geldim

Pazartesi 20 lik dişimi alacaklar.Sag üst çenede.Doktor kolay sorunsuz diş olduğunu söyledi.Ama çekim sonrası dikişte atacakmış yara çabuk kapansın diye.Normal çekim sanırım yarmıycak dişimin orayı galiba.Şuan dişimin oldugu taraf baya agrı yapıyor.Diş çekiminden çok korkuyorum ama bu agrıya da dayanamıyorum.20 lik diş çekimi çok mu zor :KK43:
Aynı problemle boğuşuyorum.
Sağ üst çenemdekinden geçen gün kurtuldum.
Uyuşturdu ve çekti. Dikiş atmadı.
Ama alttakiler daha problemli.
Başka bir doktor çene yapın dar çene cerrahına gitmen gerekli demişti.
Başka bir doktordan randevu aldım bakalım o ne diyecek.

Pazartesi 20 lik dişimi alacaklar.Sag üst çenede.Doktor kolay sorunsuz diş olduğunu söyledi.Ama çekim sonrası dikişte atacakmış yara çabuk kapansın diye.Normal çekim sanırım yarmıycak dişimin orayı galiba.Şuan dişimin oldugu taraf baya agrı yapıyor.Diş çekiminden çok korkuyorum ama bu agrıya da dayanamıyorum.20 lik diş çekimi çok mu zor :KK43:
yardırarak aldırdım ben ki düşün normalde şu şekilde ( ! ) olması gereken diş bende bu şekilde (-) yani yataymış. kanırtarak çıkartmalarına rağmen sorun yaşamadım.

Back