20 lik diş çekimi sonrası çukur

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
merahaba arkadaslar benim 20lik dişim yamuk cıktığı için diş hekimim alınması gerektiğini söyledi eskişehirde oturuyorum ve burda devlet hastanesinde çene cerrahı yok doktorum bana ankaraya gitmemi önermişti ama onada malesef durumum yoktu uzun arastırmalar sonucu burda özel muaynehanesi olan bir doktor buldum doktorla fiyat konusunda anlaştık randevumu verdı ve dişimi çektirdim çekim sonrası dikiş atmadı yaklasık 2 hafta oldu ve yarama baktıgımda orda kapanmamıs bır delik var ve biraz olsun acıyor benim sorum böyle bir durumla karsılasan varmı bu delik kapanırmı acaba ne yapmam gerekiyor şimdiden çok tesekkür ederim

bende bu cumartesi günü 20 lik dişimi çektirdim ve bu güne kadar inanılmaz ağrılar çektim ağrı kesici alamadan duramadım
bence doktorunu bi an önce ara yada git
benmkinde dikişde var çünü çıkmamıştı çoğu orayı açıpda aldı
bugün bile hala ağrıyo benm dişim

çoookkk normal.... çekim yaraları ortalama 1 ay da kapanır. eğer ağrınız sızınız yooksa hiçbişi olmaz, merak etmeyin

oh be çok rahatladım çok tesekkür ederim arkadaslarımmm allah razı olsun korkmuştum bi an bende

bence dr'una git bende 20 lik dişimi aldırdım 5 gün sonra hiç birsey yoktu hatta ameliyat sonrası agrım sızım hiç olmadı hatta gömülü bir dişti. agız yaraları diğer yaralara göre daha cabuk iyileşirmiş. şimdi diğerini aldırmayı düşünüyorum o da gömülü beni çok rahatsız eder oldu ama mali yönden bu ay olmaz öbür ayı bekliyorum.

diş çekimine 400 demişti sonra beni bi dryönlendirdiği için 300e çekti. acaba siz nekadara çektirdiniz? (bende esesteyım:))

merhaba eskişehirdemi gömülü dişi bu fiyata çektirdiniz?

ben 4 yirmiliğimi de devlet hastanesinde ankara topraklık hastanesinde çektirdim hiç de para vermedim. gerçi rendevu veriyorlar bir hafta sonrasına. memnunum

Hangi doktorda çektirdiniz acaba bende araştırıyorum çektiricem eskişehirdeyim

mrn bende 6 gün önce 20lik dişimi aldırdım.4 dikiş atıldı.gömülü büyük bi dişti.cene cerrahına aldırdım.5 yıldır erteliyordum.ertelediğim kadar da varmış.6gündür müthiş agrılar içindeyim.agrı kesiciler bile fayda etmiyor.bugün dikişler alınacak inşallah bu agrılardan biran önce kurtulurum.herkesin böyle olmuyomus.daha ne kadar sürecek bilmiyorum.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…