• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik diş (BURSA' da yardımcı olabilecekler )belası

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.555
133
Lütfen konumu başka bir yere taşımayın daha çabuk sonuçlanması için buraya açıyorum :KK14:nolur nolur lütfen taşımayın. .

Kızlar merhaba ,20 lik dişim apse yapmış .Daha önceki 3 tanesini (20 lik diş) İstanbulda aldırdim gömülü oldugu için cerrahi yol ile alındı . Fakat şuanda bursa'dayim yarı gömülü halde olan dişini çektiren, bu işi çok iyi yapıyor diyebileceğiniz hekim önerisi olan var mı?/devlet hastanelerine bu tarz hasta çok geldiği için özel klinik tercih etmiyorum .vaka ne kadar çok gelirse o kadar tecrübe diye düşünüyorum .fikir verin lütfen canım çok yanıyor .

Dis icin devlet hastanesine asla gidilmez. Ozel muayenehanesi olan doktorlar cok daha iyi ilgileniyor bence yanlis dusunuyorsunuz. Eger pes eder de duzgun bir disci aramaya karar verirseniz Elita agiz ve dis sagliginda Koray Donmez var tavsiye edebilecegim. Gecmis olsun

Ben şu an Bursada yaşamıyorum ama 2 sene orda üniversite okumuştum nilüferde karafatma heykelinin orda bi diş hastanesi var. Orda da bi kadın dişçi vardı çok memnundum. Genel olarak diğerleri de iyiydi sanırım. tavsiye ederim.

Dişim için devlet hastanesine ölsem gitmem.Bir kere gittim, sanki affedersiniz hayvan dişi mi çekiyorsun be adam. Şu kadarını söyleyeyim. Anestezide bile kalite farkediyor,

Yarı gömülü diş bende aldırdım cerrahi yöntemle, devlet hastanesi bakmadı direk fakülteye yönlendirdi ben özelde yaptırdım devlet bu konuda iyi değil zaten zor bi işlem uğraştırıyor özel tercih edin iyi bi doktor bulup

Dis icin devlet hastanesine asla gidilmez. Ozel muayenehanesi olan doktorlar cok daha iyi ilgileniyor bence yanlis dusunuyorsunuz. Eger pes eder de duzgun bir disci aramaya karar verirseniz Elita agiz ve dis sagliginda Koray Donmez var tavsiye edebilecegim. Gecmis olsun
Elita'da nutiye diye biri ile görüştüm ama çok güven vermedi çünkü ben cerrahi olacak diye biliyorum diğerleride öyleydi o gerek yok cerrahi dedi bende kararsız kaldım önceden cerrahi ile alınması lazım onunda demişlerdi .

Elita'da nutiye diye biri ile görüştüm ama çok güven vermedi çünkü ben cerrahi olacak diye biliyorum diğerleride öyleydi o gerek yok cerrahi dedi bende kararsız kaldım önceden cerrahi ile alınması lazım onunda demişlerdi .
Koray bey cok daha tecrubelidir gorustugunuz hanim doktordan. Ve en onemlisi eli cok cok hafif. Hem de cok nazik davranir. Ben yerinizde olsam bir gorusurdum yuzyuze. Zaten yapamayacagi bir sey olsa soylerdi.

Back