• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik ameliyatı olacaklar korkmayın!

Sipser

2025 te bekliyorum o halde seni ♥️
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.060
1.426
333
Merhabalar , yaklaşık 6 aydır bana ağrı sızı veren , çenemin kitlenmesine iltihap kapmasına sebep olan Ucu görünen ama gömülü 20 lik dişimi dün çektirdim . Öncesine benzer forumlarda yaklaşık 300 yorum yazı okuyan ve korkudan o ameliyatı sürekli erteleyen biri olarak söylemek istiyorumki sakın korkmayın. Benden daha fazla korkak yoktur üstelik panik atağım da mevcuttur ama ben Bile yaptıysam yapamayacak yoktur. Ameliyatta zaten yüzünüzü alıp götürseler hissiyatınız olmuyor en fazla yarım saatte bitiyor sonrasında da biraz ağrı o da arveles in geçiremeyeceği bir şey değil.belki benim gibi olan vardır yazı, yorum arayan diye paylaşmak istedim. Röntgen görüntüm de bu şekilde idi.Sevgiler ..

Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz ❤️

Merhabalar , yaklaşık 6 aydır bana ağrı sızı veren , çenemin kitlenmesine iltihap kapmasına sebep olan Ucu görünen ama gömülü 20 lik dişimi dün çektirdim . Öncesine benzer forumlarda yaklaşık 300 yorum yazı okuyan ve korkudan o ameliyatı sürekli erteleyen biri olarak söylemek istiyorumki sakın korkmayın. Benden daha fazla korkak yoktur üstelik panik atağım da mevcuttur ama ben Bile yaptıysam yapamayacak yoktur. Ameliyatta zaten yüzünüzü alıp götürseler hissiyatınız olmuyor en fazla yarım saatte bitiyor sonrasında da biraz ağrı o da arveles in geçiremeyeceği bir şey değil.belki benim gibi olan vardır yazı, yorum arayan diye paylaşmak istedim. Röntgen görüntüm de bu şekilde idi.Sevgiler ..
Bende bu kışdan beri çekiyorum sabahın bu saatinde de 20 lik diş ağrısına uyandım Antalya da mısınız nerde hangi hastane de amaliyatınızı oldunuz yada bana Antalya diş sağlığı hastanesi mi öneren varmıdır varsa da doktor adı rica edebilirmiyim lütfen 😩

Yok antalya da değilim .. çene cerrahı yapıyor 20 lik diş operasyonunu , Google’dan doktor sitesinden filan yorumlara bakıp fikir edinebilirsiniz belki doktorlar hakkında , gerçekten korkmayın çenem kitlenmişti benim ağrıdan ne kadar deliymişimde o ağrıyı çekmişim ..

Back