20 Kilo Vermem Gerek

KatyCats

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
5
0
Meraba :)

Sürekli girişimde bulunduğum bir konu ancak hiçbir zaman devamlılık sağlayamdım 16 yaşımdayım. boyum 1.60, kilom 83. Yağlarım daha çok üst bacak ve popoda var. Birazcık da göbecik var :)
Öncesinde b-fite gittim ama pek bi verim alamadım. Şu an kartal hasan doğan spor kompleksinde fitness a başlayacağım. Haftada 4 gün. Ortamı ve eğitmeni çok pozitif buldum. Bu kiloları hemen verme gibi çabam yok kalıcı olsun istiyorum. Diyet denedim ama tüm gün okulda olduğum için hiç uygulayamıyorum zaten bence önemli olan sağlıklı beslenmek.
İnsanların bana garip bakışlarından, istediğim kıyafeti giyememekten, yazın rahatlıkla denize girememekten bıktım usandım artık. Bana bu yolda destek verecek arkadaş olacak birisi varsa çok sevinirim. Daha motive oluruz :) Ben buraya günlük misali kilomu falan yazıcam ne yaptığımı. Herkese kolay gelsin :*

Aynen 60 en ideali benim için ama önce dedim 60'lı sayıları göreyim bi Ondan sonra bırakmam zaten olursa süper olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…