20 kilo verme serüvenim

evenstar

I will save you first
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
18
8
Selam kızlar. Güncel olarak 70 kiloyum. Boyum 166. Stresti, sıkıntıydı derken son bir ayda 3 kilo aldım. En son ideal kilomda olduğum zaman 2019 yılının kısa bir dönemiydi. Artık böyle yaşamaktan çok sıkıldım. Hiçbir zaman fit değilim. Bunun yanı sıra artık sağlığım da bozuluyor. Midem sürekli rahatsız. Kesin karar verdim artık sağlıklı olacağım. Bu kilolar da gidecek. Yediğimi içtiğimi kilomu burdan paylaşırım. Probiyotik beslenmeye dikkat edeceğim ve öğünlerle beraber su içmeyeceğim (mide asidimi korumak için). Bana katılmak istiyorsanız yorumlara bekliyorum. 🥰

Bugün

Sabah Kahvaltısı
Ata tohumundan elde edilmiş undan yapılmış ekşi maya ekmeği 1 dilim (ısıtılmış, mayanın sindirimi için)
Domates, salatalık probiyotik elma sirkeli
Tereyağında kızartılmış 1 yumurta
5 zeytin

Öğlen
1 kase yayla çorbası

Akşam
Ton balıklı salata

Ara öğün yapmadım. Kahvaltıdan sonra 1 sade türk kahvesi içtim. Akşam Leslie yapacağım

Birbirimize destek olalım o zaman. birlikte başarabiliriz. Bu kilolar er ya da geç gidecek 🙏🏻

Sabah Kahvaltısı
ekşi maya ekmeği 1 dilim
Domates, salatalık probiyotik elma sirkeli
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin

Öğlen
Kıymalı sebze yemeği
Salata
Turşu (2 küçük parça)

Akşam
Ton balığı
Patlıcanlı kabaklı buğulama
Salata

Akşam sade soda içiyorum kızlar. Tansiyonum düşük diye limon eklemedim ama ekleyebilirsiniz. Günde 2 litre su içiyorum. Yemeklerle birlikte sıvı yok. Yemek yedikten sonra en az yarım saat su içmiyorum. Akşam leslie yapıylrum

Selam kızlar güncelleme veriyorum. Sadece 1 kilo vermişim. Yazmadığım günlerde midem çok kötüydü. Biraz stresli bir süreçten geçiyorum mideme vurdu yani. Diyet yaparken stresten uzak durmaya çalışın

X