20 haftalık hamilelikte kasılmalar

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
123
38
arkadaşlar;
19+5 haftalık hamileyim nerdeyse 5.ayımın son haftasına giricem ama çok sıkıntılı günler yaşıyorum.şuana kadar hiç bir sorun yoktu.3-4 gündür karın ve kasık ağrısı çekiyorum.dayanamayınca doktora gittik.idrar enfeksiyonun yada myom dejenerasyonu olabilir dedi.idrar temiz çıkınca myomlardan olabileceği üzerine durduk. (biri 3 biri 4.5 cm çapınca 2 adetcik rahim dışında myom varmış)Hemen nst bağlayıp rahim kasılmalarına baktı.kasılmaları durdurmak içinde 2 gün kullanmam için endol fitil verdi.ilacı kullandığımda hiç sorun yok fakat bugün bıraktım ve ağrılar yeniden başladı.yarın tekrar doktora gidicez.( benim gibi aynı durumu yaşayan varmı acaba

Canım konun geçeli çok olmş ama aynı sıkntıyı yaşarken yazını gördüm
Ne yaptın bebeğin zamanında doğdu mu

Ben de 19-2 haftalığım. Dün bir kaç kez kasılmam oldu. Bebek göbek deliğimin sol trafında toplanıyor. Orası şişip top gibi oluyor. Doktora söyledim bunu. Erken doğum belirteci olabilir dedi. Magnezyum ve progestan verdi. Benim rahim anomalim de var. Bekleyip görücez

aynı şeyLeri bana da söyledi canm dün totalde 4 kez kasıldı bugün Bu saate kadAr hiç yok alaha şükür
Günde kaç kez ne sıklıkla oluo takip et mutlaka
Benm de rahim ağzıma baktılar ama açılma falan yoktu şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…