• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamile yemekten sonra ani kusma

Elf2020

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-76
Puanlar
13
Selam kızlar yemek yedim iştahlı son lokmamı attım kustum hepsini bebeğim beslenmiş midir yoksa bi süre sonra mı bebeğime ulaşıyor bunu yaşayan varmı mide bulantım yok ama bazen yemekten sonra aniden hepsini kusuyorum

Selam kızlar yemek yedim iştahlı son lokmamı attım kustum hepsini bebeğim beslenmiş midir yoksa bi süre sonra mı bebeğime ulaşıyor bunu yaşayan varmı mide bulantım yok ama bazen yemekten sonra aniden hepsini kusuyorum
Safra kesende taş var mi baktırdın mı

Safra kesende taş var mi baktırdın mı
Merhaba madameux, özel mesaj gönderecektim ama mesaj bölümünüz kapalı. Ablam zor bir hamilelik geçiriyor, etlik şehir hastamesiyle ilgili bir yorumunuz vardı. Bana özelden mesaj atabilir misiniz bir şey danışmam gerekiyor lütfen 🙏🏻🙏🏻

Yavrum bebek öyle öğün öğün beslenmiyor zaten vücudunda ki kaynakları çekiyor. Gerekli vitamin minerali alıyor senin vücudundan bir öğün kustum bebek beslenmedi diye bir şey yok 😀

Back