• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık gebelikte bebek hareketleri

ikibebekbirhayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
6
0
1
35
Merhabalar ben 19+5 haftalık hamileyim. İkinci gebeliğim ilk gebelikte bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmiştim hiç hatirlamiyorum ama bu gebeliginde çok nadir günde bir iki defa bebeğimin hafif vurduğunu hissediyor gibiyim emin de olamıyorum acaba geç değil mi sanki daha net hissetmem gerekmez mi bu haftada? Aynı haftalardaki arkadaşlar sizler ne durumdasınız ?

Merhabalar ben 19+5 haftalık hamileyim. İkinci gebeliğim ilk gebelikte bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmiştim hiç hatirlamiyorum ama bu gebeliginde çok nadir günde bir iki defa bebeğimin hafif vurduğunu hissediyor gibiyim emin de olamıyorum acaba geç değil mi sanki daha net hissetmem gerekmez mi bu haftada? Aynı haftalardaki arkadaşlar sizler ne durumdasınız ?
Ayakta hissetmek zor oluyor sırt üstü yatınca daha rahat hissedersiniz.

İkinci gebelikte daha erken hissedilir evet ama plasentanın konumundan dolayı az hissediyor olabilirsiniz veya az hareketlidir çok kuvvetli vurmuyordur hissedememeniz normal. Yanlış hatırlamıyorsam 24 haftaya kadar hissedilmemesi normaldi.

ArA ara hissediyorum aslinda ama ilk gebelikte daha sertti sanki vuruşları ama belki iki tane olduğu için öyleydi ilk gebeligim bugun sağlık ocağına izlem için gittim orda da dinlemediler kalp atışini sürekli sürekli kontrole gitmeyince nedense hep bir endişe bir de ikili dörtlü tarama yaptırmadım ona da aklım takılıyor ara sıra

Back