- 17 Kasım 2024
- 41
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi Serseri Civciv
-
19'da çok hafif hissettim 20'nin sonlarına doğru tamamen hissetmeye başlamıştım ben. Benim de ilk gebelikti ama geç hissetmiştim. Sizin de yakındır
Merhaba benimde o haftalarda hep bağırsak hareketi gibi oldu. Meğer bebek hareketiymiş. Doktorum söylemişti. Daha erken olduğu için ara ara hissetmeniz normal. Eğer cinsiyeti kızsa sola yattığınız zaman daha net hissedersinizMerhaba
Yarın 20. Haftamiza giriyoruzhenüz tam olarak bebeğin hareketinin hissedemiyorum. Ara sıra bağırsak hareketleri oluyor gibi ama bebek hareketi öyle bir şey mi bilmiyorum sizler ne zaman ve nasıl hissettiniz. ( Bu arada ilk gebelik)
Ay evett kız bekliyoruzMerhaba benimde o haftalarda hep bağırsak hareketi gibi oldu. Meğer bebek hareketiymiş. Doktorum söylemişti. Daha erken olduğu için ara ara hissetmeniz normal. Eğer cinsiyeti kızsa sola yattığınız zaman daha net hissedersiniz
Sağlıkla kucağına alırsınız inşallahMerhaba bugün
17 +6 günlüğüm sadece sabah nokta gibi bi şey oldu sağ tarafımda bi daha hissetmedim. Kürtajımı saymazsak ilk gebeliğim. Ama daha cinsiyetini daha tam öğrenemedik.
Amin inşAllah teşekkürler. İnşAllah ya. 20. Haftasında gidince görcez net.Sağlıkla kucağına alırsınız inşallahbende de bazen böyle karnimda kalp atışı gibi bı minik hareket oluyor ama bağırsak hareketleri ile karıştırıyor da olabilirim henüz hareketini kestiremedim ama birkaç haftaya daha belli olur umuyorum..
Merhaba kız nazlı olur derler benim kızımda renkli ultrasonda net kesinleşmişti. Yalnız bu kalp atışından cinsiyet tahmin ediyorlar ya aşırı merak ediyorum tabi bilimselliği çok tartışılır ama :) kalp atış hızı 140 üstü mü altı mıAmin inşAllah teşekkürler. İnşAllah ya. 20. Haftasında gidince görcez net.❤
Ben 10.haftada öğrendim kız olduğunu bakalım sonradan değişmezse inşallahMerhaba kız nazlı olur derler benim kızımda renkli ultrasonda net kesinleşmişti. Yalnız bu kalp atışından cinsiyet tahmin ediyorlar ya aşırı merak ediyorum tabi bilimselliği çok tartışılır ama :) kalp atış hızı 140 üstü mü altı mı
Aaa öyle mi valla ben hep kızların geç gösterdiğini duymuştum bende de öyle olmuştu hattaBen 10.haftada öğrendim kız olduğunu bakalım sonradan değişmezse inşallah
Benim kızı bacakları havada yakalayıp fırsatı yakaladık diyelimAaa öyle mi valla ben hep kızların geç gösterdiğini duymuştum bende de öyle olmuştu hattasağlıklı gelsinler de en önemlisi o tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?