20 haftalık gebelikte Bebeğin hareketi

Serseri Civciv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
46
11
3
30
Merhaba
Yarın 20. Haftamiza giriyoruz henüz tam olarak bebeğin hareketinin hissedemiyorum. Ara sıra bağırsak hareketleri oluyor gibi ama bebek hareketi öyle bir şey mi bilmiyorum sizler ne zaman ve nasıl hissettiniz. ( Bu arada ilk gebelik)

19'da çok hafif hissettim 20'nin sonlarına doğru tamamen hissetmeye başlamıştım ben. Benim de ilk gebelikti ama geç hissetmiştim. Sizin de yakındır

İlk gebelikte geç hissediliyor, 2. Gebelikte çok daha erken hissetmiştim. O hareketlerin bebekten kaynaklı olduğunu bilince zaten bir daha unutamıyorsunuz. Bebek henüz küçük tüm hareketlerini hissetmeniz de mümkün olmuyor.

24e kadar hissedilebiliyor ya ilk gebelikte. yakında hissedersiniz.

benim ilk olmasına rağmen 18de hissettim ama rahmin duruşu, plasentanın yerleşimi vs çok etkiliyor.

ben ilk hissettiğimde içerden biri tıklıyormus gibiydi

Merhaba benimde o haftalarda hep bağırsak hareketi gibi oldu. Meğer bebek hareketiymiş. Doktorum söylemişti. Daha erken olduğu için ara ara hissetmeniz normal. Eğer cinsiyeti kızsa sola yattığınız zaman daha net hissedersiniz

Merhaba bugün
17 +6 günlüğüm sadece sabah nokta gibi bi şey oldu sağ tarafımda bi daha hissetmedim. Kürtajımı saymazsak ilk gebeliğim. Ama daha cinsiyetini daha tam öğrenemedik.

Merhaba bugün
17 +6 günlüğüm sadece sabah nokta gibi bi şey oldu sağ tarafımda bi daha hissetmedim. Kürtajımı saymazsak ilk gebeliğim. Ama daha cinsiyetini daha tam öğrenemedik.
Sağlıkla kucağına alırsınız inşallah bende de bazen böyle karnimda kalp atışı gibi bı minik hareket oluyor ama bağırsak hareketleri ile karıştırıyor da olabilirim henüz hareketini kestiremedim ama birkaç haftaya daha belli olur umuyorum..

Amin inşAllah teşekkürler. İnşAllah ya. 20. Haftasında gidince görcez net.

19. haftadayım bende bu hafta hissetmeye başladım bir şeyler yerken özellikle şekerli bir şeyler :) kasıkta pıt pıt seğirme gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…