20 haftalık geBelik de kalp atımı ???

Trabzonlugelinn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
139
50
13
Kızlar Merhaba ben 19 hafta 6 günlük hamileyim bugün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı kızım da fakat Dr kalp atım hızı 161 ile 170 arasında biraz hızlı dedi zeynep Kamil hastanesine yönlendirdi bir sıkıntı olmaz belki ama içiniz sizinde rahat olsun dedi. Ultrasonda 20 hafta 6 günlük çıkto bebeğimiz buarada gayet sağlıklı fakat sadece bu kalp atışı hızlı oldugundan tekrar bi görün dedi 2li taramada da 170 çıkmıştı ozaman haftasına gçre yüksek olması normal demişti ama ilerleyen haftalarda normalde 120 ile 160 olması lazım dedi.Başına böyle bişi gelen annelerimiz var mı acaba benim ilk gebeliğim birazcık içime dert oldu bu durum açıkcası birde bebeğim çok hareketli kalp atıMINI etkiler mi buda bilemiyorum Dr olada bilir dedi ama inşallah kötü bişi çıkmaz yarın randevu aldım bakalım nolcak perinatoloji görsün gene de diyince Dr.. İnternette 120 ile 180 ne kadar normal yazıyor ama malum internete güven olmuyo insanın aklını daha da karıştırıyor o yüzden
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınızı ve tecrübeli bilgilerinizi bekliyorm

Son düzenleme:
21. Hafta kontrolümde 178 di bebeğimin kalp atışı . Doktor bi sorun var demedi normal dedi
Benİm taramaca gittiğim dr farklı kendi Doktorum değil özel bi radyolog kliniği var ben 2li dede ona gitmiştim ama ne bileyim korkulacak bişi yoktur inşallah sizin bebeğinizin cinsiyeti ne peki ? Sizin benimkinden de yüksekmiş az bişi ama normal demiş size ne güzel bana da kafana takılmasın gene de görün dedi bişi olmaz deidii ama O AMA işte insanı düşündürüyo

Erkek canım. Doktor bide şey dedi genelde annenin kalp atışının 2 katı civarında atarmış. Belki onunla bir ilgisi vardır

Erkek canım. Doktor bide şey dedi genelde annenin kalp atışının 2 katı civarında atarmış. Belki onunla bir ilgisi vardır
Benim kalbim bu son haftalardır dikkat ediyorum dinliyorum kendimi hızlı zaten artık gebelikten mi bilmiyorum normal de şükür allaha bi rahatsızlığım yok kalp ile ilgili dw inŞallah bişi olmaz da ben kafa takdığımla kalırım:) anne olmak zormuş böyle daha ii anlıyorum vallahi inşallah senin söyledinin gibi yarın Dr da söyler de içim feralar allah razı olsun senden de canım bilgini paulaştığın için

Rica ederim inşallah herşey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…