20 haftalık doğum

edamecrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
517
45
96
45
Bursa
arkadaşlar aranızda 1 bebeğini 20 haftalık kaybedip daha sonra sorunsuz hamilelik grçiren var mı.benim rahim ağzım kısaymış bu nedenle bebeğimi kaybetmişim. bu sorunr yaşayıp bebeğini sağlıkla eline alan var mı.normal rahim ağzı boyu kaçtır bilen var mı.

merhaba bendede rahim agzı yetersizliği vardı suan 20 hftalık hamileyim hamileliğin 12.haftasında rahim agzına dikiş atıldı..bunun tedavisi bu oluyor.normal rahim agzının 5 cm.olması gerekiyor diye biliyorum..dikiş atıldıktan ve yeterli istirahatini yaptıktan sonra Allah ın izniyle saglıkla dogurabiliyorsun..

mrb bende rahim ağzı yetersizliği nedeniyle 5 aylık bebeğimi kaybettim bi dahaki hamilelikte dikiş atılcakmış cesaretim kalmadı nolcak

Türklerde ortalama 4 cm miş...Eda beni hatırladın mı benim kasılmalarım var ve ben çok korkuyorum..

Bugün doktorum normalde 3 cm üzerinde sorun yoktur dedi. 2.5 cm altına genelde dikiş atılırmış. Benim 2.7 cıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…