- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Bence doktor randevunuzu hemen öne alin. Burasi malesef dogru cevabi bulmak icin uygun platform degil. Anca fikir verebiliriz. Allah korusun erken dogum olmasin.Merhabalar. Bu benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen ilk defa başıma geliyo. İlkinde 30 lu haftalarımdan sonra başlamıştı. 20. Haftadayım 1-2haftadır kasılmalarım oluyo. Bildiğiniz doğum ağrısı gibi. Bebek biryere toplanıp sertleşiyor. Belki 1 dakika boyunca sürüyo ağrılı oluyo. Nefesim kesiliyo ve yüzümü ateş basıyo resmen. Çok erken olduğunu düşündüğüm için endişelendim. Dr randevuma henüz var o yüzden size bir sormak istedim. Netten baktım daha yakın takip gerektiren bir durum olduğu yazıyo bir sorun mu var acaba. Günde defalarca olabiliyo bazen. Korkmalı mıyım?
İnşallah öyledir.Benim oğlumda da olurdu 30.haftalardan sonra. Dr yer açmaya çalışıyo falan derdi hatta belki erken gelir derdi ama 40ı geçtikten sonra sezeryanla doğdusiz yinede dr a gidin. Belki erken nst ye alır sizi bi bakar sancınız mı car acaba diye Allah korusun. Benim o kasılmalarda hiç sancım çıkmazdı gerçi belki siiznde basit bişeydir inşallah
Ay Allah korusun ilkinde 26 haftalıkken düşük riski geçirdim zaten. Bunda da daha erken haftalarda atlattım umarım birdaha olmaz. Randevuları 1 haftadan önce bulmak mümkün olmuyo ki pekBence doktor randevunuzu hemen öne alin. Burasi malesef dogru cevabi bulmak icin uygun platform degil. Anca fikir verebiliriz. Allah korusun erken dogum olmasin.
Acil durum oldugunu soyleyip aradan girin. Benim doktorum aliyor oyle olunca.Ay Allah korusun ilkinde 26 haftalıkken düşük riski geçirdim zaten. Bunda da daha erken haftalarda atlattım umarım birdaha olmaz. Randevuları 1 haftadan önce bulmak mümkün olmuyo ki pek
Bugün çok erkenden gittim. Kasılmaların normal olmadığını söyledi. Usg de bişey çıkmadı çok şükür. Tahliller de temiz çıktı. Yormuşsun kendini istirahat etceksin desi progestan verdi. Bikaç ilaçla birlikte. Umarım kısa zamanda düzelir. Erken doğumu tetikleyebilen bişey çünküAcil durum oldugunu soyleyip aradan girin. Benim doktorum aliyor oyle olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?