20. Haftadayım kasılmalarım oluyo😣

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
Merhabalar. Bu benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen ilk defa başıma geliyo. İlkinde 30 lu haftalarımdan sonra başlamıştı. 20. Haftadayım 1-2haftadır kasılmalarım oluyo. Bildiğiniz doğum ağrısı gibi. Bebek biryere toplanıp sertleşiyor. Belki 1 dakika boyunca sürüyo ağrılı oluyo. Nefesim kesiliyo ve yüzümü ateş basıyo resmen. Çok erken olduğunu düşündüğüm için endişelendim. Dr randevuma henüz var o yüzden size bir sormak istedim. Netten baktım daha yakın takip gerektiren bir durum olduğu yazıyo bir sorun mu var acaba. Günde defalarca olabiliyo bazen. Korkmalı mıyım?😣😣😣😣

Benim oğlumda da olurdu 30.haftalardan sonra. Dr yer açmaya çalışıyo falan derdi hatta belki erken gelir derdi ama 40ı geçtikten sonra sezeryanla doğdu 🙈 siz yinede dr a gidin. Belki erken nst ye alır sizi bi bakar sancınız mı car acaba diye Allah korusun. Benim o kasılmalarda hiç sancım çıkmazdı gerçi belki siiznde basit bişeydir inşallah

Merhabalar. Bu benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen ilk defa başıma geliyo. İlkinde 30 lu haftalarımdan sonra başlamıştı. 20. Haftadayım 1-2haftadır kasılmalarım oluyo. Bildiğiniz doğum ağrısı gibi. Bebek biryere toplanıp sertleşiyor. Belki 1 dakika boyunca sürüyo ağrılı oluyo. Nefesim kesiliyo ve yüzümü ateş basıyo resmen. Çok erken olduğunu düşündüğüm için endişelendim. Dr randevuma henüz var o yüzden size bir sormak istedim. Netten baktım daha yakın takip gerektiren bir durum olduğu yazıyo bir sorun mu var acaba. Günde defalarca olabiliyo bazen. Korkmalı mıyım?😣😣😣😣
Bence doktor randevunuzu hemen öne alin. Burasi malesef dogru cevabi bulmak icin uygun platform degil. Anca fikir verebiliriz. Allah korusun erken dogum olmasin.

Benim oğlumda da olurdu 30.haftalardan sonra. Dr yer açmaya çalışıyo falan derdi hatta belki erken gelir derdi ama 40ı geçtikten sonra sezeryanla doğdu 🙈 siz yinede dr a gidin. Belki erken nst ye alır sizi bi bakar sancınız mı car acaba diye Allah korusun. Benim o kasılmalarda hiç sancım çıkmazdı gerçi belki siiznde basit bişeydir inşallah
İnşallah öyledir.

Bence doktor randevunuzu hemen öne alin. Burasi malesef dogru cevabi bulmak icin uygun platform degil. Anca fikir verebiliriz. Allah korusun erken dogum olmasin.
Ay Allah korusun ilkinde 26 haftalıkken düşük riski geçirdim zaten. Bunda da daha erken haftalarda atlattım umarım birdaha olmaz. Randevuları 1 haftadan önce bulmak mümkün olmuyo ki pek😣

Aslında ayın 20 sindeydi randevum ancak dün gece bu yazdığım haricinde yine 1-2haftadır yaşadığım huzursuz kol bacak sendromu olduğunu düşündüğüm rahatsızlığım gecenin 4 ünde beni dikip yarım saat ağlatınca daha fazla bekleyemedim. Günlerdir bu yüzden uykusuzum. Annem ameliyat olduğu için hastanedeydi onun yanına gelmiştim sabah çok erkenden gelmişken sıra aldım. Umarım dr bunlar gebelik te normaldir deyipte göndermez ben doğuma kadar kollarımı bacaklarımı sağa sola vura vura huzursuzluğumun geçmesini bekleyerek bi köşede uyuyp kalamam. 1 buçuk yaşında kızım var uykusuz olunca agresif oluyorum ona yansıtmak istemiyorum. Böyle yaşayanlar var mı demir eksikliğinden olabiliyomuş sanırım çok rahatsız edici çoookkk😪😥😭

Acil durum oldugunu soyleyip aradan girin. Benim doktorum aliyor oyle olunca.
Bugün çok erkenden gittim. Kasılmaların normal olmadığını söyledi. Usg de bişey çıkmadı çok şükür. Tahliller de temiz çıktı. Yormuşsun kendini istirahat etceksin desi progestan verdi. Bikaç ilaçla birlikte. Umarım kısa zamanda düzelir. Erken doğumu tetikleyebilen bişey çünkü 🙄

Back
X