20.haftada oligahidramnios..

prunes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
207
136
ben yeni üye oldum bu foruma ve üye olmadan önce neredeyse oligahidramnios başlığı altındaki bütün alakalı ve dolaylı yazılanları okudum.
20 haftalık hamileyim 19. haftadakı kontrolumde ağır oligahidramnios teşhisi koyuldu. bebeğin amniyon sıvısı yok denecek kadar azalmış sadece bacak aralarında su kalmıs. bende hiç bir belirti vermeden gelişti bu durum. ayrıca hamılelığımın basından berı bazen az bazen cok kanamam oluyordu. kese dısında sureklı bır kan pıhtısı cıkıyordu ultrasonda. aynı zamanda plesenta previa total tespit edildi.
hamıleliğin başlarında suyun azalması pek iyiye yorulmuyor anladığım kadarıyla. burada herkes bı umut bulmak ve belkı kendı gıbı aynı seylerı yasamıs kişilerin de deneyımlerını duymak ıstıyor. ben suan bekleme asamasındayım. test sonuclarımı beklıyorum. eğer herhangi bir enfeksiyon cıkmazsa sonuca gore kan sulandırıcı ığne olacağım. onunda plesentayı daha cok kanatmasınan korkuyor doktor... ben ilerisi için korkuyorum... Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah. herşey iyiyken bir anda kötü sonuclar cok canyakıyor.
burayı okuyupta benımle aynı şeyleri yaşayanların gidişatları nasıldı 20. haftadan sonra bebeğin suyu artarmı acaba deneyimli olanlar varsa lütfen cevaplasınlar.

saolun inşallah. insan bazen cok umutsuzluğa kapılıyor fakat herşey Allahtan bız ne kadar bırseyler yapmaya calıssakda nasıpten otesı yok.

Çok geçmiş olsun, arkadaşımın benzer bir durumu vardı, sık sık takip ettiler ve doğurdu sağlıkla. Sadece bebek fazla küçük doğdu (haftasında dığmasına rağmen premature gibi) ama sağlıklı. Allah yardımcın olsun

merhabalar, ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım. benim ki daha erken başladı. 16. haftadan itibaren suyum azalmaya başladı. Öncesinde kanamalarım oluyordu. Az az başladı kanamalarım sonra çok arttı. 16. haftada kanamalarım durdu fakat suyum azalmaya başladı. Doktor 28. haftayı tamamlamaya çalışacağız dedi. Bunları sizi üzmek için yazmıyorum. Normalde buraya yazan biri değilim. takip ediyorum sadece. Aynı durum olunca yazmak istedim.bir çok doktora gittik. Hepsi aynı şeyi söyledi. her seferinde suyum azaldı. son olark uyurken birden uyandım, kanamam oluyordu. çok fena bi şekilde oldu. acile gittik. su tamamen bitmiş dedi doktor. Kendi doktorum doğumu gerçekleştirelim dedi. sana zarar verir dedi. kalbi atıyordu ama. zaten doğum kendiliğinden başlayacak dedi. çünkü plesenta da yaşlanmış. ben de kalbi durana kadar hiçbir şey yaptırmam dedim. bi kaç hafta daha bekledik. son ana kadar kalbi atıyordu. suni sancı ile doğum yaptım 26. haftada. rabbim nasip etmemiş.

ibrahim saraçoğlu havuç suyu için diyordu bu durum için. ben geç öğrendim tabii. bir de limonlu su için.doğal kan sulandırıcı. paylaşmak istedğiniz bi şey olursa konuşuruz. inşallah sağlıcakla doğar bebeğin. sevgiler

Estagfirullah moral bozmak ne demek cok tesekkur ederım yınede cok saolun yazdiniz. Sizede cok gecmis olsun. Biz deneyımlerımızı dusuncelerımızı paylasıyoruz sonucta herkesın yasayacagı seyler göreceği gun farklıdır. kaderımız neyse onu yasıyoruz. ben bılmıyorum kı gelecek gunler benım için ne gösterecek. ins en hayırlı olanı yasariz. burada benım gıbı sızın gıbı suyu erken haftalarda azalıp sonuna kadar gıden bayanlarda var hatta suyu bıttı dedıklerı halde normal dogum yapanda. Rabbimden bi umut bi dua iste benimkide. Hayirliysa kaderimde varsa o bebek bana hersekilde nasip olur ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…