merhabalar, ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım. benim ki daha erken başladı. 16. haftadan itibaren suyum azalmaya başladı. Öncesinde kanamalarım oluyordu. Az az başladı kanamalarım sonra çok arttı. 16. haftada kanamalarım durdu fakat suyum azalmaya başladı. Doktor 28. haftayı tamamlamaya çalışacağız dedi. Bunları sizi üzmek için yazmıyorum. Normalde buraya yazan biri değilim. takip ediyorum sadece. Aynı durum olunca yazmak istedim.bir çok doktora gittik. Hepsi aynı şeyi söyledi. her seferinde suyum azaldı. son olark uyurken birden uyandım, kanamam oluyordu. çok fena bi şekilde oldu. acile gittik. su tamamen bitmiş dedi doktor. Kendi doktorum doğumu gerçekleştirelim dedi. sana zarar verir dedi. kalbi atıyordu ama. zaten doğum kendiliğinden başlayacak dedi. çünkü plesenta da yaşlanmış. ben de kalbi durana kadar hiçbir şey yaptırmam dedim. bi kaç hafta daha bekledik. son ana kadar kalbi atıyordu. suni sancı ile doğum yaptım 26. haftada. rabbim nasip etmemiş.
ibrahim saraçoğlu havuç suyu için diyordu bu durum için. ben geç öğrendim tabii. bir de limonlu su için.doğal kan sulandırıcı. paylaşmak istedğiniz bi şey olursa konuşuruz. inşallah sağlıcakla doğar bebeğin. sevgiler