20 günlük evliyim evimi fareler bastı

fare muhabbetlerini hiç sevmem
ciddi ciddi rüyama giriyor konuştuğum yada duyduğum günün akşamı

allah kolaylık versin
ben bu konudan çıkıyorum

Canım çok zor bir şey gerçekten,ben hele nasıl tiksinirim korkarım.Fareyi geçtim ufacık böcekten bile korkarım,öldüremem bir de korkudan o derecede Ben sordum erkek arkadaşıma o cihazların etkili olmayacağını,ama mum blokların etkili olduğunu söyledi.Bizim memlekette tarlamız,bahçemiz var.Kışın annemler yokken içeriye fare girmiş,yorganları yemiş,çarşafları filan.Bir de tarlanın içinde böcek,fare çok normal.Ama erkek arkadaşım her yaz ilaçlar orayı,tüm yaz boyunca rahat eder bizimkiler.Ne böcek,ne sinek ne de fare.Eğer bu ilacı önerdiyse mutlaka etkisini görürsün canım.

bahceli evim olsa kedi köpek tavsan beslerim cok israr ederlerse fareleride kafase kapatir hamster muamelesi yaparim

Bence evinizden sogumak yerine fare olayini cözdükten sonra bahcenizi bir güzel temizletin bi peysaj calismasi yapin miss gibi cicekler ekin bahce duvarlarini boyatin
eminim cok güzel bi ev olucaktir

Birkaç yıl önce bende aynı sorunu yaşamıştım evim pastanenin üst katında olduğu için sürekli haşerelerle uğraşmak zorunda kalmıştım bir arkadaşımın önerisiyle pestgo cihazlarından kullanmaya başladım etkisini de gördüm sağ olsunlar. Kullanmanızı öneririm. Kullandığım günden itibaren hiçbir haşere sorunum olmadı. En küçük haşereleri bile önledi karıncaya kadar.

Bizimde Müstakil evimiz vardı. Üstelik hemen altımızda da fırın vardı. Bilmem bilir misiniz fırında çok böcek ve fare oluyor. Sıcaktan kaçıp dediğin gibi gelebiliyor. Annemler bahçemizde köpek yetiştirmeye karar verdi. Evin güvenliğini sağlıyordu eve ne fare ,ne de kedi gelebiliyordu. Köpek çok güzel bir hayvan çok sadık .Dışarıda da bakılabiliyor. Titizsen zaten bence köpek daha başarılı Geçmiş olsun

Konu baya eski belki çözümünü bulmuşsunuzdur ama ben yinede yazmak isterim.
Aynı şey annemlerin başına gelmişti, internetten haşere kovucu aldılar elektire takılıyo yaydığı sinyaller fareleri de kovuyormuş. Bi süre sonra işe yaramıştı.

Anneniz hangi markayi kullandii? Benim evde koyde biseyler dadanmadan kullanmak istiyomm

Vee ne kadar sure takili kaliyor sureklimii

Vee ne kadar sure takili kaliyor sureklimii

Bizim evin 4.katın balkonuna çıkmışlardı yaaa.. O yüzden balkonda çöp falan bırakmam..Bir keresinde merdivenlerde karşılaşmıştık. benim oğlanlar anne ne sevimliydi dimiii... ben se çığlık..çığlık..İlaçlandı bina .ama ben evin etrafına sokak kedisi alıştırmayı düşünmüştüm o yüzden...

Kovucu cihazlarını duydum Falcon dan alalı 4 hafta oldu fareler evi terk etti. ilk 3 gün 4 tane falan kapana takıldı. Fareler ne yapacağını şaşırıyor deli divane oluyorlar.Sizde deneyin bence memnun kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…