- 26 Ağustos 2010
- 1.291
- 817
kızlar delirmek üzereyim,daha evleneli 20 gün oldu evimde iki tane fare yakaladık,hemde mutfağımda tencerelerimin içinde cirit atıyodu..evim müstakil kendi evimiz "çıkıp gidelim ben bu pislikde yaşayamam" diyorum eşime oda kirada geçinememekden korkuyor borcumuz harcımızda çok,evede çok masraf ettik mutfağım pırıl pırıldı dolaplarımı özene bözene yaptırmıştım,gelin görünki başıma neler geldi..ağlamakdan gözlerim şişti,kim ister farelerin cirit attığı mutfakda yemek yapmak..yalvarırım başına böyle bir dert gelmiş kimse varmı bana akıl versin..
ilaçlama şirketleri bahçeniz varsa yine gelir diyolar,ki bahçemiz var..
gelecek soruları tahmin ediyorum,o evi özellikle tercih edip arayıp bulmadık babadan kalmaydı kirada oturmakdansa orayı tercih etti eşim..
şu haşere kovucu cihazları kullanıpda işe yaradı diyen yokmu..ne kadar dua edicem biri bana yol gösterse,heveslerim kursağımda kaldı huzur muzur kalmadı..
ilaçlama şirketleri bahçeniz varsa yine gelir diyolar,ki bahçemiz var..
gelecek soruları tahmin ediyorum,o evi özellikle tercih edip arayıp bulmadık babadan kalmaydı kirada oturmakdansa orayı tercih etti eşim..
şu haşere kovucu cihazları kullanıpda işe yaradı diyen yokmu..ne kadar dua edicem biri bana yol gösterse,heveslerim kursağımda kaldı huzur muzur kalmadı..