- 6 Ekim 2020
- 25
- 10
- 31
-
- Konu Sahibi 68siradanbiri68
Sütünüzün tadına bir bakar mısınız acı mı diyeKizlar 20 gunluk bebegim mememi ememiyor sadece ucunu tutuyor ve sutu ememiyor. Emmedigi icinde sutum azaldi. Sutumu sagiyorum tumden kesilmesin diye ama ne yapacam bilmiyorum. Herseyi denedim meme ucu kalkani hersey denedim olmuyot. Agzini acamiyor. Ucunu yakaliyor. Saten ilk hafta uclari kopacakti yarildi resmen. Hergun agliyorum emziremicem diye okadar cok hayal etmistim ki 2 yasina kadar emzirmeyiyardim edin lutfen
Cnm memenin kahve rengi olan kısma kadar koy agızına bir iki defa yaparsan alır ve sütün de daha fazla gelirKizlar 20 gunluk bebegim mememi ememiyor sadece ucunu tutuyor ve sutu ememiyor. Emmedigi icinde sutum azaldi. Sutumu sagiyorum tumden kesilmesin diye ama ne yapacam bilmiyorum. Herseyi denedim meme ucu kalkani hersey denedim olmuyot. Agzini acamiyor. Ucunu yakaliyor. Saten ilk hafta uclari kopacakti yarildi resmen. Hergun agliyorum emziremicem diye okadar cok hayal etmistim ki 2 yasina kadar emzirmeyiyardim edin lutfen
Canım bende cok uzuluyordum bebegim 1 ay sonra emmeye basladi,emzikle alıstirdim ben,once emziği agzina verdim cikarip hemen mememi tutturdum oyle alisti,simdi 7 bucuk aylik kendisi ayrilamiyor mememdenKizlar 20 gunluk bebegim mememi ememiyor sadece ucunu tutuyor ve sutu ememiyor. Emmedigi icinde sutum azaldi. Sutumu sagiyorum tumden kesilmesin diye ama ne yapacam bilmiyorum. Herseyi denedim meme ucu kalkani hersey denedim olmuyot. Agzini acamiyor. Ucunu yakaliyor. Saten ilk hafta uclari kopacakti yarildi resmen. Hergun agliyorum emziremicem diye okadar cok hayal etmistim ki 2 yasina kadar emzirmeyiyardim edin lutfen
Peki biberon hic verdinizmi o 1 ay icinde?Canım bende cok uzuluyordum bebegim 1 ay sonra emmeye basladi,emzikle alıstirdim ben,once emziği agzina verdim cikarip hemen mememi tutturdum oyle alisti,simdi 7 bucuk aylik kendisi ayrilamiyor mememden
Denedim sirinyagla ama ucunu tutuyor ucunu emiyormemeyi verdiğinizde üstten biberonla mamayı akıtın onun tadını alınca emmeye başlıyor, bu da hatırladığım başka yöntem
Biberonla veriyordum alışır diye korktum ama alismadiPeki biberon hic verdinizmi o 1 ay icinde?
Peki biberon hic verdinizmi o 1 ay icinde?
Tutturmada sıkıntı yaşıyorsunuz. Kahverengi kısmın tamamını ağızına alması için yardımcı olun bebeğinize.. Şuan bebeğiniz yanlış emmee pozisyonu içinde ona siz yardımcı olacaksınız. Yukarıda bir üye anlattıDenedim sirinyagla ama ucunu tutuyor ucunu emiyor