20 günlük bebeğim ishal oldu

massmavii

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
714
1.498
333
İstanbul
Merhaba umarım yardımcı olabilirsiniz, 20 günlük bebeğimde gaz sorunu var diye doktor nurse harvey s damla verdi, bebeğim ishal olunca doktor keselim dedi, kestim 2 gün oldu ama ishal haala devam ediyor. Başına aynı durum gelen var mı?damlayı kestikten sonra kaç gün sonra ishal geçer acaba. Eğer bugün de devam ederse doktora götürcem ya da çok mu erken olur bilmiyorum ki. İlk çocuk tecrübesizliği, ishal olunca çocuk doktora götürülür mü onu bile bilmiyorum.

Mama mı içiyor yoksa memeden mi besleniyor sadece?

Bebeğinizin kakasinda puturcuklu yapılar var mı ?
İshal dediğimiz kaka durumu günde sürekli tekrar eden sulu kakadir yani bebeginiz günde bir iki kere o bahsettiğiniz kakadan yapıyor ise ishal olduğunu düşünmüyorum .
Bebeğiniz ishal ise bazı durumlarda su takviyesi yapmak gerekir .Doktorunuz bu konu hakkında bilgi verdi mi ?
Bana ozel msj olarak atabilirsiniz kakayi

Pütürlü yapılar var kakada. Doktor gaz damlasını kes dedi, suyla ilgili bir şey demedi. Günde 8-10 kez yapıyor Kakayı.

O kadarlık bebek zaten sulu kaka yapar emin misiniz ishal olduğuna.

sulu kaka yaptığını bilmiyordum katı geliyordu başlarda ama 2-3 gündür cıvık olunca ishal diye düşündüm

Hayır gerek yok. Günde 1 kere mi mama alıyor?

Kaç kere yapıyor gunde

8-10 kez yapıyor. Günde 3-4 kez alıyor. En geç 2 saatte 1 emziriyorum. 2,200 gr doğdu, erken doğdu bi de doktor bu şekilde besle ki hem sarılığı geçsin hem de kilo alsın bi an önce toparlasın dedi

Anlattığına gore bebeğiniz ishal değil benimki de öyleydi gittikçe azaldı şuan günde bir iki günde bir. Beş aylık olucak ben de telaslanmistim faket takibini yaptım azalmaya başladı bence sizde de öyle olucak Ben gaz damlasına devam ettim ama yine de tabi ki sizin hekiminiz ne onerirse onu uygulayın telase etmeyin

ben de kaç gündür kendimi yiyorum ishal diye, çok teşekkür ederim

İshal nedeniyle hayatını kaybeden bebekler çocuklar yetişkinler var. Tabiki bu nedenden doktora götürülür, hem de hemen götürülür
Şu dönemde rota virüs salgını var zaten hastaneler bu nedenden bebek dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…