Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
20 gün önce dünyaya gelen kızım emiyor fakat doymuyor.
Göğsümü sadece 5 dakika emiyor ve diğer göğsümü de emzirmek için ne kadar çabalasam da uyandıramıyorum.Doktorum her iki göğsünü de en az 15 er dakika emzir dedi ama ikisinin toplamı bile 15 dakika olmuyor.Uyuyakalıyor göğsümün üzerinde.ve gün boyunca ağlıyor açlıktan
Mama veriyorum onu da ağlayarak zorla içiyor bi de emmekten vazgeçmesin diye biberonla vermiyorum kaşıkla veriyorum.
Sanırım sütüm de az ... ilk zamanlar göğsümden taşarken bebek az emdiği için o da çekilmeye başladı sanırım..sağamıyorum da pompa çatlatıp acıdan durdurmuyor doktor elinle sağ dedi...ama elimle sağmayı da beceremiyorum ne yapacağım ben yaa
canım kilo alımı normalse doyuyodur bebeğin. benim kızım da 4 aylık doğduğundan beri en çok 10 dakka emiyo ama çok şükür kilo alımı iyi. bazı bebekler az emer ama sık emer. ben en çok 2 saatte bir emziriyorum. kilosu normalse üzülme
Göğsümü sadece 5 dakika emiyor ve diğer göğsümü de emzirmek için ne kadar çabalasam da uyandıramıyorum.Doktorum her iki göğsünü de en az 15 er dakika emzir dedi ama ikisinin toplamı bile 15 dakika olmuyor.Uyuyakalıyor göğsümün üzerinde.ve gün boyunca ağlıyor açlıktan
Mama veriyorum onu da ağlayarak zorla içiyor bi de emmekten vazgeçmesin diye biberonla vermiyorum kaşıkla veriyorum.
Sanırım sütüm de az ... ilk zamanlar göğsümden taşarken bebek az emdiği için o da çekilmeye başladı sanırım..sağamıyorum da pompa çatlatıp acıdan durdurmuyor doktor elinle sağ dedi...ama elimle sağmayı da beceremiyorum ne yapacağım ben yaa
canim bbebegin hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.benim pasam var 8 aylik oda aksama kadar emmek isterdi ama kilo alimi hep orta ayardi ne cok ne az yani hala oyle ilk 8 aylik suan hala oyle ilk 6 ay sadece anne sutu emdi .elle sagmak eniyisi canm bende ilk basda elektirikli sagma aleti aldim ama ondan sagarken hem aciyodu hemde cok az geliyodu bnde kaldirdim onu elimle sagmaya basladim inanki daha cok geliyo ell sagmaicak ne var canim sag birazdaha dene emin ol basarcaksin:)uyuya kalirsada yavasca agzindan ceker gibi yap o hemen emer merak etme birakmaz seni
.önemli olan mutlaka 2 saatte bir emzirmen.gecede dahil.zaten dr. kontrollerinde kilo alımına bakarlar.sütünün yetip yetmediğini dr.un söyler.emzirmeyi bırakma emzirdikçe sütün çoğalır.
benimki de 5'er dakka emip iterdi memeyi ve saat basi emmek isterdi ilk aylarda. pompa oncesi ve sonrasi ozel memeucu kremler ise yariyor catlaklar konusunda. ben cok gec kesfettim onlari. ama pompaya gerek de kalmayabilir. belki sutun yetiyordur. kilosuna bakmadan anlasilmaz. bebek doymasa zaten uyuyakalmaz.
güle güle büyüt bebeğini önemli olan sen sık sık emzir saatini bekleme her ağladığında ver uyuyosa doyuyordur benim oğlum 45 dakika emerdi düşün ve ağlardı işte o zaman doymuyordu mama verdim mamayıda biberonla verdim emmede bir problem yaşamadı şimdi 4 aylık 10 dakika anca emiyor göğüs ucundaki yara da bir iki haftaya düzelmeye başlar inşallah