20 gündür devam eden adet kanaması

minecatik

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
45
3
kızlar lütfen yardım edin.gecen ay adetim 30 gün sürdü transamin içtim durdu.bu ayda 20 gün oldu hala devam ediyor.ilaclada durmadı bu sefer.doktora gittim sorun yok dıyor.bu arada adet 19. günü ovülasyon testi yaptım pozitif cıktı.adet devam ederken bu normal mı.benım gıbı bu durumu yasayanlar var mı???

kızlar lütfen yardım edin.gecen ay adetim 30 gün sürdü transamin içtim durdu.bu ayda 20 gün oldu hala devam ediyor.ilaclada durmadı bu sefer.doktora gittim sorun yok dıyor.bu arada adet 19. günü ovülasyon testi yaptım pozitif cıktı.adet devam ederken bu normal mı.benım gıbı bu durumu yasayanlar var mı???

canım öncelikle gecmiş olsun.. kanamanın sadece 10 gunu adet kanaması sayılır 10 gunden sonrası özür kanamasına girer, yani bir problem oldugunun habercisi.. bu asamada ovulasyon olması normal kanamaya sebep olan sey kist, prolaktin yüksekliği veya yogun stres olabilir. tüm testleri yapıp usg ile baktıktan sonra mı hersey normal dedi doktorun sana?? sana tavsiyem doktorunu değiştir.. böyle devam ederse Allah korusun ya anemiye girersin ya da en en en kötüsü overlerinden birini kaybedebilirsin...

Tsk ederim canim.biyopsi yaptirdim tani duzensiz endometrial profilasyon cikti. Ama dr bana nasil duracagini anlatmadi beklicez dedi bende kanamayi durdurmak icin pihtilastirici hap kullandim gecen ay durdurdu bu ay durdurmadi.

X