• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gundur adet olmuyorum, neden hamile degilim

Busrayalcin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
37
11
8
24
Hanımlar merhaba size çok üzüldüğüm bir konu hakkında birkaç birşey soracağım. 22 gündür Adet olmuyorum 2 defa idrar testi 1 kere de kan testi yaptım negatif çıktı hâlâ da adet olmadım gebelik için de bir sıkıntı görünmüyor dedi hemşire hormon testi de yaptı. Eşim de muayne oldu onda da bi sıkıntı olmadı cidden çok üzülüyorum evet sters yapıyorum bundan dolayı da gecikme olabilir ama bu kadar da uzun olmaz dediler ne yapmalıyım gebe olma ihtimalim var mı sizce:(((

Hanımlar merhaba size çok üzüldüğüm bir konu hakkında birkaç birşey soracağım. 22 gündür Adet olmuyorum 2 defa idrar testi 1 kere de kan testi yaptım negatif çıktı hâlâ da adet olmadım gebelik için de bir sıkıntı görünmüyor dedi hemşire hormon testi de yaptı. Eşim de muayne oldu onda da bi sıkıntı olmadı cidden çok üzülüyorum evet sters yapıyorum bundan dolayı da gecikme olabilir ama bu kadar da uzun olmaz dediler ne yapmalıyım gebe olma ihtimalim var mı sizce:KK43:((
Ben temmuz ayında kimyasal gebelik yaşadım agustos ayında regly olmadım daha yeni oldum yani stres ile alakalı olabilir surekli olmadığı sürece bazen böyle olması normal çok takma kafana çünkü sen taktikca daha çok gecikecek pcos varmı

Kist falan yok değil mi? Yoksa büyük ihtimal stresten olmuyorsunuz.

Doktora gittiniz değil mi? Muayenede doktorlar regl için çatlamış bir yumurta var mı, regl geliyor mu diye bakıyor. Yoksa ve gebelik de oluşmamışsa ilaç ile regl gelmesi sağlanıyor. Neden böyle bir şey yapılmamış ki

Ben temmuz ayında kimyasal gebelik yaşadım agustos ayında regly olmadım daha yeni oldum yani stres ile alakalı olabilir surekli olmadığı sürece bazen böyle olması normal çok takma kafana çünkü sen taktikca daha çok gecikecek pcos varmı
Evet daha önce vardı fakat uzun ilaç tedavisinden sonra geçti yok dediler

Daha önce vardı ama ilaç tedavisiyle geçti hepsi 2 ay önce de gittim muayne oldum hiçbir sorum yok denildi 2 ayda tekrarlar mi ki bilemiyorum
Bilemedim ama adet olmuyorsanız tekrar gidin eğer adet olmadığınız zaman gitmediyseniz ona göre adet söktürücü falan da verebilirler

Doktora gittiniz değil mi? Muayenede doktorlar regl için çatlamış bir yumurta var mı, regl geliyor mu diye bakıyor. Yoksa ve gebelik de oluşmamışsa ilaç ile regl gelmesi sağlanıyor. Neden böyle bir şey yapılmamış ki
Sağlık ocağına gittim pek ilgili değildiler bende şuan misafirlikteyim evime döner dönmez gideceğim. Ebe arkadaşım bana gebelik çok yeniyse çıkmamıştır dedi hani kanda ne olursa olsun çıkar dedim beni üzmemek için öyle söylediğini düşünüyorum sizce de öyle değil mi

Sağlık ocağına gittim pek ilgili değildiler bende şuan misafirlikteyim evime döner dönmez gideceğim. Ebe arkadaşım bana gebelik çok yeniyse çıkmamıştır dedi hani kanda ne olursa olsun çıkar dedim beni üzmemek için öyle söylediğini düşünüyorum sizce de öyle değil mi
20 günlük gecikmede idrar da bile net çıkar. Benim 5 günlük gecikmede ev testinde net çift çizgi cıkmıştı. Üstelik geç döllenmeydi. Sağlık ocağı bu konuda yeterli bilgilendirme ve muayeneyi yapamaz. Mutlaka kadın doğum doktoruna gidin. Gebelik varsa ve testlerde Bi yanlışlık olduysa bunu da ultrason da rahatlıkla görebilir.

Back