6-7 ay için de evlenenip, hemen evlendik diyenlere yıldırım hızında mutlu evlilik hikayemdir.
2013 ramazanında bi dernekte ailem iftar daveti veriyordu. Davet verilen yerde bir yerin lambası değişecekti eşimde o vakıfta kalıyormuş annem seslenince gelip lamba değiştirmişti. Ben de ay ne yakışıklı çocuk diye içimden gecirdim. İftardan sonrada yanlış tarafa gidiyorken onu uyarmak için sadece konuştum başka hic muhabbetimiz olmadı.
Kuzenim eşiyle arkadaslarmis. Meğer kuzenimde benim resmimi ona göstermiş haberim bile yok tabi benim. Sonraki gun kuzenim aradı durumu anlattı. Bende yeni atanmış çalışıyorum ve arkadaşlarım evlilik için görüşmeler filan yapmaya başlamışlardı. Sırf aksiyon niyetine gidip bi görüşeyim ama kesin zihin yapımız uyuşmaz diyordum
evde de bunun epey komik şekilde muhabbeti dönüyor :)) lambayı takan çocuk mu acaba diyorum bahsedilen kişiyi görmediğim için. Hatta eğer o değilse bana lambayı takan çocuğu bulsunlar ben onu beğendim diyordum babama. Yani iş gırgır makara
Sonraki gun iftardan sonra buluşmaya gittim ben de bi heyecan. Telefon no filan yok çocuğun bi adını biliyorum X diye. Beni görünce ayağa kalktı. Lambayı takan çocuk. Boy pos endam benim ağzım kapanmıyor kulaklarıma ulaşmış
Neyse oturduk. "Merhaba kendimi tanıyatim ben Y" demez mi. "Ay ben X le buluşacaktım yanlış oldu galiba" dedim. Betim benzim attı. Meğer iki ismi varmış
O gün o kadar harika bir muhabbetimiz oldu ki kendime inanamadım. Ailemin cagirmasiyla döndüm dünyaya. Ne diye aradılar da onlarda ne güzel konuşuyorduk oysa
birbirimize numaralarımızı verdik filan. Tamam dedim ben evlenirim bunla
Üç gun sonra birlikte iftar yaptık. Aksam beni eve bıraktı. Dört gun sonra da eve babamla tanışmaya geldi. Bir hafta sonra ailesi geldi tanıştık. 3 gün sonra nisanimiz oldu
Sonra es durumu atamaları başlayacak diye eşimin yoğun isteği üzerine de koşa koşa nikah kiydik. Ciddi anlamda koşa koşa oldu çünkü arefe günüydü ve öğleden once evlenmemiz lazimdi.
Babamı arayıp baba biz evleniyoruz ne yapayım ben dedigimi hatırlıyorum o gun
babamda e hayırlı olsun kızım ne diyeyim demişti
aslında biraz da gıcık olmuştum eşime ne diye koşa koşa evleniyoruz diye. Ama iyiki de öyle yapmış
Arefe günü evlendik :) aradan iki ay geçtikten sonra da düğünümüz oldu. Tabi o iki ayda epey olan oldu
Simdi 2 yıllık evliyiz birde bebisimiz var.
Eşimle herşeyi ilk buluşmada konuşmuş olduğumuzu farkediyorum. Hatta ben biraz tembelim bile demişti adam. Hakikaten de öyle
Herşeye rağmen huyunu çok çok beğendiğim ailesini sevdiğim annesine bolca hayır dua ettiğim bir eşim var.
Yeni evlenenleri gördükçe inşallah bunlarda biz gibi mutlu olurlar diyorum hep
Uzun oldu. Umarım bizim hikâyemizi beğenmişsinizdir
böyle bir hızla evlenmek en güzeli ortalık limon olmadan inşallah tüm bekarlara nasip olur maşallah heyecanla sonun kadar okudum