20 günde aşk ve evlilik hikayem

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.433
6.174
35
6-7 ay için de evlenenip, hemen evlendik diyenlere yıldırım hızında mutlu evlilik hikayemdir.

2013 ramazanında bi dernekte ailem iftar daveti veriyordu. Davet verilen yerde bir yerin lambası değişecekti eşimde o vakıfta kalıyormuş annem seslenince gelip lamba değiştirmişti. Ben de ay ne yakışıklı çocuk diye içimden gecirdim. İftardan sonrada yanlış tarafa gidiyorken onu uyarmak için sadece konuştum başka hic muhabbetimiz olmadı.

Kuzenim eşiyle arkadaslarmis. Meğer kuzenimde benim resmimi ona göstermiş haberim bile yok tabi benim. Sonraki gun kuzenim aradı durumu anlattı. Bende yeni atanmış çalışıyorum ve arkadaşlarım evlilik için görüşmeler filan yapmaya başlamışlardı. Sırf aksiyon niyetine gidip bi görüşeyim ama kesin zihin yapımız uyuşmaz diyordum evde de bunun epey komik şekilde muhabbeti dönüyor :)) lambayı takan çocuk mu acaba diyorum bahsedilen kişiyi görmediğim için. Hatta eğer o değilse bana lambayı takan çocuğu bulsunlar ben onu beğendim diyordum babama. Yani iş gırgır makara

Sonraki gun iftardan sonra buluşmaya gittim ben de bi heyecan. Telefon no filan yok çocuğun bi adını biliyorum X diye. Beni görünce ayağa kalktı. Lambayı takan çocuk. Boy pos endam benim ağzım kapanmıyor kulaklarıma ulaşmış

Neyse oturduk. "Merhaba kendimi tanıyatim ben Y" demez mi. "Ay ben X le buluşacaktım yanlış oldu galiba" dedim. Betim benzim attı. Meğer iki ismi varmış

O gün o kadar harika bir muhabbetimiz oldu ki kendime inanamadım. Ailemin cagirmasiyla döndüm dünyaya. Ne diye aradılar da onlarda ne güzel konuşuyorduk oysa birbirimize numaralarımızı verdik filan. Tamam dedim ben evlenirim bunla

Üç gun sonra birlikte iftar yaptık. Aksam beni eve bıraktı. Dört gun sonra da eve babamla tanışmaya geldi. Bir hafta sonra ailesi geldi tanıştık. 3 gün sonra nisanimiz oldu

Sonra es durumu atamaları başlayacak diye eşimin yoğun isteği üzerine de koşa koşa nikah kiydik. Ciddi anlamda koşa koşa oldu çünkü arefe günüydü ve öğleden once evlenmemiz lazimdi.

Babamı arayıp baba biz evleniyoruz ne yapayım ben dedigimi hatırlıyorum o gun babamda e hayırlı olsun kızım ne diyeyim demişti aslında biraz da gıcık olmuştum eşime ne diye koşa koşa evleniyoruz diye. Ama iyiki de öyle yapmış

Arefe günü evlendik :) aradan iki ay geçtikten sonra da düğünümüz oldu. Tabi o iki ayda epey olan oldu

Simdi 2 yıllık evliyiz birde bebisimiz var.
Eşimle herşeyi ilk buluşmada konuşmuş olduğumuzu farkediyorum. Hatta ben biraz tembelim bile demişti adam. Hakikaten de öyle

Herşeye rağmen huyunu çok çok beğendiğim ailesini sevdiğim annesine bolca hayır dua ettiğim bir eşim var.

Yeni evlenenleri gördükçe inşallah bunlarda biz gibi mutlu olurlar diyorum hep

Uzun oldu. Umarım bizim hikâyemizi beğenmişsinizdir

Yazınızı okuyunca çok duygulandım, maşallah Rabbim gönül eşinizi karşınıza çıkarmış, hayırlı iş tez olur derler. Öyle de olmuş. Evlilik fikrinden dolayı bunalıma girmek üzere olduğum bir zamanda karşıma çıktı yazınız, güzel de oldu. Sanki o insan karşıma hiç çıkmayacakmış gibi geliyor ama Allahtan ümit kesilmez diyorum. Vardır nasibim bir yerlerde. Allah size eşiniz ve evlatlarınızla uzun, hayırlı , sağlıklı ömürler versin.

ALLAH mutlulugnuzu daim etsin huzurunuz hic bi zaman bozulmasin INSALLAH MASSALLAH diyorum bu kadr ask dolu yasaminiza RABBIM eksiltmesin :)

Kesinlikle hic beklenmedik yerde zamanda çıkabiliyormuş insanin esi.sadece dua etmek lazimmis çünkü hep duamın karşılığı cıktı benm. İnş iyi bir insanla çok güzel bir hayatınız olur. Teşekkürler :)

Sagolun Allah razi olsun☺

hep bir soruna bağlayacakmışsınız gibi okudum, hani problem nerede diye düşünerek. forumda okumaya alıştığımız başlıklardan ötürü tabi. böyle yazılar görmek güzel tabi ki. mutluluklar.

mutluluklarr:)
bende eşimle 10 ay içinde veevlendim çok hızlı oldu demi:)
aralık 2014 te taniştik.. şubat 2015 te ilişkimiz başladi nisan 2015 de sözledikk...
hemde iki ay araylaa...
ve 2015 ekimde evlendikk...
eşimle bununla evlencem galiba dedim çok yakışıklı bulmuşumm..
mavi gözleriyle bana güzel bakan gözleri aşık etmiştir halada aşığım...
şimdi bebişimiz olucak.. 1 sene oldu evleneli..
çok şükür çok mutluyum...

ya çok kıskandım maaşallah mutluluklar. ailenin de gözü karaymış senin gibi

Babam araştırmış epey eşimi. Hatta borç araştırması bile yapmış çevresi geniştir sormuş soruşturmuş eşimi. Birde aracı olan kuzenimin Eşime de güvenir epey. Hasılı oldu bitti geçti allah çok daha güzel hikayeleri isteyen herkese nasip etsin

Bebeğiniz şimdiden hayırlı olsun. Guvenilebilecek kişilerin karşımıza çıkıp çabucak hayatlarımıza girmesi güzel birşey :) allah herkese omur boyu mutluluk nasip etsin.

maşallah. Rabbim iki cihan saadeti versin :)

Duydugum en hizli evlenme hikayesi Masallah. iyi birine denk gelmissiniz. Agzinizin tadi hic bozulmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…