• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 günde 4 kilo alınır mı?

hadi ya nasıl almıştın peki?? evet çok zayfmışsın boyun kaç?? ya aslında aslında aktarda bitkisel macun satılıyo ama tadını beğenmedim ben o baya kilo aldırıyomuş

boyum da 1.55, arkadaşlarım iyisin alma diyor ama yok yani insan kendini bilir. o birkaç kilo aldığım dönemde bile kendimi gelişkin hissettim böyle çocuk gibi..

çok yiyerek aldım canım. tek çözüm bu. yicez yani başka çare yok. zaten 5 gün falan zorlayarak ye sonra kendiliğinden çok yemeye başlıyosun aşırı derecede..

cnm cok zor ya alsan bile kalıcı olmaz.ben bazen çok yiyince baskülde 45i görüyorum ertesi gün bakıyorum ki 3 kilo brden düşmüşüm.bu kilolar nasıl kalıcı olur ki

Hamileliğimde 1 haftada 5 kilo almayı baarmış bır ınsan olarak size bir sır vereyim benım hamılelıkten sandığım kilo artışım meyve yemektenmiş.Yemeğini ye üstüne bolca meyve ye yüksek miktarda şeker içerdiği için kilo olarak geri dönuyormuş.

canım isteyince alırsın. gecen 2 hafta önce 50 kilo idim pazartesi tartıldığımda 55 kiloyum bugun tatildim 52 kiloyum kolay alınıyor kolay veriliyor bu kilolar ama

bende kilo almak istiyorum ama alamıyorum nedense 1.70 boyundayım ve nerdeyse 45 46 kıloya kadar düştüm halbukı herşeyi yıyorumda duzenli bir şekilde ? neden olabilir acaba nasıl alabilirim kilo

ben de kilo almak istiyorum 22 yaşındayım boyum 1.63 kilom 47-48 civarı şöyle bi 5 kilo alsam yeter ama alamıyorum bi türlü kahvaltı hyapma alışkanlığım fazla yok ama onun dışında yemeklerimi yiyorum yemek seçme alışkanlığım da yok iştahım da iyi ama alamıyorum işte ne yapmamı önerirsiniz?

Back