20.gün karın germe ve bbl sonucum (resimli)

Benimde şu an bile izim çok iyi görunuyor sanki kulllanmasamda sorun olmayacak gibi ama yinede doktorumun hemsiresine sordum 6 haftadan sonra kullana bilirsin dedi .

Çok teşekkür ederimevet benimde öyle şimdiden çok dert edilcek pozisyon dA değil bende hiç morluk olmadı normal de bacağımı kolumu bir yere vursam hemen morarir ve ben ne zmn vurdugumu bile unuturum morluğu görünce şaşıririm .ameliyat sonrası şaşırtıcı şekilde morluk yoktu doktorum morluk kremi reçete etmiş boşuna aldım bir kere bile kullanmadim

Ama tam dik duramıyorum ki ve zorluyorum kendimi , boyun kısmımdan bişey aşağıya çekiyor gibi ve gün içerisinde defalarca deniyorum , ağrımda yok gerginlik hissi dışında .. devam edeceğim dik durmaya çalışmaya:) resnen herseyi bıraktım ayakta dik durmaya çalışma çalışması yapıyorum. Mesela otururken dik çok iyi oturuyorum ayağa kalktığım an 30 derece kadar eğik bende anlamadım

Bbl sonucumda bu şekilde kizlar bugün korsemi çıkarınca vücudum bira nefes alsın diye o arada yine denedim biseyler boş durmadım korseyle son 2 günüm
merhaba pubis bölgeniz nasıl yani vajina üst kısmı benim halen şiş gibi ama yağ mı var bilemiyorum doktor biraz daha iner dedi ama kafayı yicem içinde minik toplar var sanki

merhabalar herkese.
Meme dikleştirme + protez ve karın germe için Ankara’da doktor araştırmasındayım. Devlet, özel ya da üniversite hastanesi fark etmez. Konuştuğum özeldeki doktorlar ortalama 120.000₺ den başlıyor. Çok uçuk olmadığı sürece ücret sıkıntım pek yok. Eğer doktor iyiyse yarı fiyatına kim yaptırmak istemez sonuçta o ayrı
Son görüştüğüm doktor işlem şekli nedeniyle çok aklıma yattı. Ben kışın olmak istiyorum bu yüzden araştırmak için vaktim var. Ama doktor baktıkça da aklım çok karışıyor.
Ankara’da karın germe ve meme ameliyatı olduysanız doktor önerebilir misiniz? Günlerdir buradaki başlıkları okuyarak kocaman bir liste çıkardım onları araştırıyorum. Yine de birebir olmuş kişilerden tavsiye almak daha önemli. Şimdiden çok teşekkür ederim. Ameliyat olmuşlara da çok geçmiş olsun

Merhabalar Ankara'da Dr. Hasan kütükoğlu bence en iyisi çok araştırıp sonunda kendisinde karar kılmıştım. Karın germe ve lipo oldum çok memnunum.. iyiki diyorum Kendisi ile ilk görüşmenizde tüm sorularınız doğru cevabı buluyor.

Kaliciligi ne kadar

Slm acaba hala şiş mi göbeğiniz benimki çok sert su dalgası gibi oluyor 19. Gün bugün bilgi verebilir misiniz

Merhaba geçmiş olsun bende karın germe lipo ve bbl oldum 40 gün oldu karnımdan çok memnunum ama popo hala büyük sizinki nasıl acaba ne kadar küçüldü bide yuvarlak değil sanki yanlara doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…