20 Gün Kanamam Oluyor:(

annalucia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
143
1
68
Ankara
Şimdi benim sorunum 20gün adet olmam; 14günü kanlı akıntı yada kahverengi kan, 6günüde normal adet kanaması şeklinde.. hemen hemen 1 sene önce başladı bu şikayetim öncesinde adetten önce kanamam yoktu ama geç adet oluyordum 40 günde bir 50 günde bir değişiyordu, daha sonra doktora gittim bana 'yasmin' doğumkont hapı verdi kullanmaya başladım adetimden bir hafta önce hafif kan gelmeye başladı kahverengi kan. bu böyle 3ay devam etti ve ben yasminden dolayı oluyor diye hapı bıraktım. 2 ay kadar kullanmadım ama geçmedi aynı problem devam etti 2 ay sonra başka bir doktora gittim bu sırada hormonlarıma bakıldı normal çıktı olumsuz bir şey söylemedi bana 'belara' diye bir doğumkont hapı verdi onu kullanmaya başladım bu sefer bir hafta önce gelen kahverengi kan adet olmadan 12 13 gün önce gelmeye başladı dedim düzelir belki 3 aydır kullanıyorum ama bir değişiklik yok
en son 24 temmuzda adet oldum ve şimdi göğüslerim şişti kahverengi azar azar kan gelmeye başladı doktorumda doğum iznine ayrılmış tekrar konuşamadım.

Çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum neden kaynaklanıyor olabilir?
Böyle bir problem yaşayanlar varsa benim gibi bana yardımcı olabilir misiniz lütfen zor durumdayım =((

bekarmısın bilmiyorum.anneminde kızken öyle kanamaları sık oluyormuş hatta bir hafta temiz bir hafta adetliymiş. zamanla 15te bir ve 20 günde bir olmaya başlamış bu durum menapoza kadar devam etmiş. doktora gitmemiş menapozdan sonra gidince myomu olduğunu öğrenmiş.doktor menapoza girdiğin için küçülür yok olur demiş. menapoza girmeseymiş büyür ve rahimini almak zorunda kalırlarmış. bu kanamalarınada sebep oluyormuş.sen ultrasonla muayene oldunmu kistin myomun varmı. kanamaya onlardan biride sebep olabilir.

Öncelikle tşkr ederim cevabın için, 2 sene önce doktora gitmiştim kist varmış hap vermişti doktor daha sonra yine gitmiştim kaybolmuş kist ve en son 3ay önce tekrar muayene oldum hiç bir şey çıkmadı bir şeyler olsa doktor söylerdi sanırım belara doğumkont. hapı verdi onu kullanıyorum.. Şuan hala kahverengi sıvı şekline akıntım devam etmekte acaba bıraksam mı ki doğumkont. hapını o mu yapıyor olabilir hiç bilmiyorum ben

inanamıyorum, benim başıma gelen sana da gelmiş ve ben bundan dolayı çok üzgünüm. 5 sene önce evlenir evlenmez hamile kalmamak icin, doktorumun tavsiyesiyle evlenmeden 3 ay önce yasmin dogum kontrol hapına basladım, kullanmamın 2. ya da 3. ayında adet kanamalarım bozuldu.
ne yaptıysam, hangi kürü uyguladıysam adet kanamaları düzelmedi, senin bu yaşadıgını ben 5 senedir yaşıyorum. aynı senin tarif ettigin sekilde, hatta bazen 30 günü bile bulabiliyor

offf canım yapma ya çok üzüldüm demek 5 senedir kurtulamadın =(( benimde böyle devam ederse çıldırırım ben bak şimdi moralim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…