Şimdi benim sorunum 20gün adet olmam; 14günü kanlı akıntı yada kahverengi kan, 6günüde normal adet kanaması şeklinde.. hemen hemen 1 sene önce başladı bu şikayetim öncesinde adetten önce kanamam yoktu ama geç adet oluyordum 40 günde bir 50 günde bir değişiyordu, daha sonra doktora gittim bana 'yasmin' doğumkont hapı verdi kullanmaya başladım adetimden bir hafta önce hafif kan gelmeye başladı kahverengi kan. bu böyle 3ay devam etti ve ben yasminden dolayı oluyor diye hapı bıraktım. 2 ay kadar kullanmadım ama geçmedi aynı problem devam etti 2 ay sonra başka bir doktora gittim bu sırada hormonlarıma bakıldı normal çıktı olumsuz bir şey söylemedi bana 'belara' diye bir doğumkont hapı verdi onu kullanmaya başladım bu sefer bir hafta önce gelen kahverengi kan adet olmadan 12 13 gün önce gelmeye başladı dedim düzelir belki 3 aydır kullanıyorum ama bir değişiklik yok
en son 24 temmuzda adet oldum ve şimdi göğüslerim şişti kahverengi azar azar kan gelmeye başladı doktorumda doğum iznine ayrılmış tekrar konuşamadım.
Çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum neden kaynaklanıyor olabilir?
Böyle bir problem yaşayanlar varsa benim gibi bana yardımcı olabilir misiniz lütfen zor durumdayım =((
en son 24 temmuzda adet oldum ve şimdi göğüslerim şişti kahverengi azar azar kan gelmeye başladı doktorumda doğum iznine ayrılmış tekrar konuşamadım.
Çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum neden kaynaklanıyor olabilir?
Böyle bir problem yaşayanlar varsa benim gibi bana yardımcı olabilir misiniz lütfen zor durumdayım =((