20 gün gecikti neyapmalıyımm

adetim 20 gün geckti 11 gün kan tahlili yaptrdım cıkmadı bole yasamk hamile kalan varmı

cnm benmde 15 gun gecti yani adet gunumde 1 gun gelldi sadece ama normalde hç boyle olmazdı uktrsnda ve kan tahlilinde bşy ckmadı ama kanda cıkmama olasılığı yok diyolar ne iştir anlamadm

Eşimle 6 aydır cocuk deniyoruz. 7. Aya girdik.fakat bugune kadar basarılı olamadık.cunku cok fazla yumurtlama donemlerime
dikkat etmiyordum.nisan ayının 20 sinde adet oldum.ilk birlikteliğimiz 27 nisanda oldu ardından gun asırı brlikte olduk.en son 1 mayıs gecesi oldu.ilişkiden sonra adet olacakmıs gibi karnım agrıdı.belim de cok fena.halada agrıyo sanki adet olacakmısım gibi.ve ilişkiden sonra sabah uyandıgımda akıntım da kan vardı.kan gelmedi ama akıntımın rengi pembeydi kanla karısık gibi.hamile kalmıs olabilir miyim.boyle bir durum varsa yasayan varsa lütfen benimle paylasın

canm hamile olsan 20 güne bebek 1.5aylık olmuştu testte çıkmaması imkansız .. hamile değilsin olursun inşllh ilerki zamanda rabbm büyüktür. Ama en kısa zamnda doktora git kistin olmasın aman over de kötü . Bi bakte sorununu çözsün doktor . Ben senin gibi olduğm zamn 1 ay 2 ay görmediğimde oluodu en sonunda gttim ve malesrf 5cmlik kistm çıktı yok yere ameliyat oldum çok zor . Ama kçükse yok edilir . Ama dktora gtmeden hiçbişi anlayamassn

Adetin duzenli ise yani yani 28gunde bir oluyorsan ilk adet gununden donraki 14.gunu(+_2) yumurtlama gunu oluyor(ben boyle biliyorum:/)
O akinti tahristen olmus olabilir hamile oldugun hemen anlasilnaz yani en azindan belirtileri olmaz.su anca dollenme oluyordur(insallah diyelim)
Insallah hamile kalirsin bu ay :)

insallah canm ben cok hassasım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…