• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 dkk da cikan silik çizgi?

Paci34

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
200
128
18
36
Arkadaslar adetime bir hafta var ama testte ilk zaman hicbrsey yktu sonra 20 Dkk da bekledm slik cizgi gormus gbi oldm ama yk cnm dedm attm iki sonra baktm baya belirginlesmis
bu durumu yasayan varmi
testte 10 dkk sonrasini dikkte almayin dior bliorm :)) sadce kafami koyulasmasi karistirdi

Arkadaslar adetime bir hafta var ama testte ilk zaman hicbrsey yktu sonra 20 Dkk da bekledm slik cizgi gormus gbi oldm ama yk cnm dedm attm iki sonra baktm baya belirginlesmis
bu durumu yasayan varmi
testte 10 dkk sonrasini dikkte almayin dior bliorm :)) sadce kafami koyulasmasi karistirdi
Sag kasik agrisi konusuni siz acmistiniz dimi adetinize 1 hafra deil 3 gun yokmu sar 14 tu diye hatirliyorum bn sizi ama hayirli olsun insallah gebesinizdir🥰

Sag kasik agrisi konusuni siz acmistiniz dimi adetinize 1 hafra deil 3 gun yokmu sar 14 tu diye hatirliyorum bn sizi ama hayirli olsun insallah gebesinizdir🥰
Evet cnm oyleydi fakat bende pco Cikti yeni dha alisamadm :) 35-40 gunde bir adet oluyorum eskiden 30 gunde oluyordum ogrendigime gore artk 35 güne gore testler takip edilmeliymis eger olr sayarsam adetime 7 gun kalior En az :)) karmasik bnm isler :)
Yaaa bilemiorm gec ciktigi icin emin deilm

Siz ne durumdasiniz 3 gun kaldi bat a sizin :)) bn aslinda niyeyse cok imitsiizm ama yinede umit vr tbi ama dusuk ihtimal gozuyle bakiorm kismet

Canim bnce hamilesin gozunaydin 😍 bnm belirtiler devam ama gebe kalmam zor ilk defa umitlenmistim sperm sorunu var cunku bugun yumurtlamimin 13.gunu kaset test negatif yuzde 99 hamile degilim ama sana cooook sevindim😇

Canim bnce hamilesin gozunaydin 😍 bnm belirtiler devam ama gebe kalmam zor ilk defa umitlenmistim sperm sorunu var cunku bugun yumurtlamimin 13.gunu kaset test negatif yuzde 99 hamile degilim ama sana cooook sevindim😇
Cnm bnm gec ciktiya cogu kisii hamile deilmis bole cikan cok vrmis cok nadir hamile cikanda vr ama acikcasi 5.5 yildir ilkkez ihtimal vermiorm fazla belkide umitsizim braz bnde de pco cikti prolaktin yukselmesi cikti oyuzdn herlde zor gibi aslnda :))) bakalm hayrlisi olsn insallah hamileyzdir snn hic mi cikmadi ya silik flan :/

Cnm bnm gec ciktiya cogu kisii hamile deilmis bole cikan cok vrmis cok nadir hamile cikanda vr ama acikcasi 5.5 yildir ilkkez ihtimal vermiorm fazla belkide umitsizim braz bnde de pco cikti prolaktin yukselmesi cikti oyuzdn herlde zor gibi aslnda :))) bakalm hayrlisi olsn insallah hamileyzdir snn hic mi cikmadi ya silik flan :/
Az silik olsa bile hamile olmasan cikmazdi canm 1 saat sonra cikan silikle bile hamile olanlar var icin raat olsun😊 yarin bida yap bakalim daha da koyulasir hem pco prolaktin hepsi olsa nolur allah ol demis olmus 😇 malesef cikmadi bembeyaz bir negatif:))

Aa birde yukarda idrara skisma demissin bnde konu actim bugun idrara cikarken cildircam 15 dk da bir gece uykumdan uyandiro seninki gebelikyenmis bn sistim oldum herhalde 🙊

Az silik olsa bile hamile olmasan cikmazdi canm 1 saat sonra cikan silikle bile hamile olanlar var icin raat olsun😊 yarin bida yap bakalim daha da koyulasir hem pco prolaktin hepsi olsa nolur allah ol demis olmus 😇 malesef cikmadi bembeyaz bir negatif:))
Bilmiyorum dedigim gibi yani cokcokcok minik ihtimal veriyorm ama tabiki Allah ol dedikten sonra imkansizmi var elhamdulillah
Bakalim bu boyle cikti diye kafm karisti ogledn snrada yapaymda umidim bitsin artk :)) ya da baslasn kismetse :)) hayrlisi hepmiz icin

Aa birde yukarda idrara skisma demissin bnde konu actim bugun idrara cikarken cildircam 15 dk da bir gece uykumdan uyandiro seninki gebelikyenmis bn sistim oldum herhalde 🙊
Test yaptm buyuk ihtimal negatif olsaydi bgun koyulasrdi buyuk ihtimal
simdi yaptm isik tutunca beliriordu bisy sanki ama oda illaki kendi ciZgisidir yani ole mercekle incelemek gerektigini sanmam ciksa cikrdi artk baska zamana kaldi kismet deilms :))

Canim bak bende bnde silik bile yoktu senin attigin resimde baya cizgi var bnce hamilesin yuzde 90 yaa kendimden bilmesem negatifi yoktur diecem bn o isikta bile cizgiyi goremeedim 3 senedir 😃 atsana resimi bakayim kanda cikar kesin

Ilk 10 dk içinde çıkması gerekiyor cnm sonrasını dikkate alma kuruma cizgisi

Canim bak bende bnde silik bile yoktu senin attigin resimde baya cizgi var bnce hamilesin yuzde 90 yaa kendimden bilmesem negatifi yoktur diecem bn o isikta bile cizgiyi goremeedim 3 senedir 😃 atsana resimi bakayim kanda cikar kesin
Yani telde cekmeye calistm ama gozukmuordu
Yok ya deilimdir bole silik cizgi gbi deildi testin kendi cizgisi olablr hem koyulasirdi dunden buyana okdr mercekle bakilark gorunck bisy deil o cizgi ya :)) Yani yoktu belkide olr cizgi ama deilim eminm oyuzdn cokta artk uzerine dusmiim adetm gelirse onada skur yapck bisy yk

bu durumu yasayan varmi
testte 10 dkk sonrasini dikkte almayin dior bliorm :)) sadce kafami koyulasmasi karisti
Merhaba canım ben de adetime 1 gün kala silik çizgi ile hamile kaldığımı öğrenmiştim görsel ekledim sana yardımcı olması bakımından. üstteki silik olan test adete 1 gün kala 10 dk bekledikten sonra belirmişti, alttaki artık hamile olduğumu anladığım test de adet olcağım gün sabah ilk idrar ile yaptığım test Umarım güzel haberi alırsın🙋🏼‍♀️

Eklentiler

• AE147CFA-3EC1-4E30-B91C-4B883DBA9AB2.webp
    AE147CFA-3EC1-4E30-B91C-4B883DBA9AB2.webp
    11 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba canım ben de adetime 1 gün kala silik çizgi ile hamile kaldığımı öğrenmiştim görsel ekledim sana yardımcı olması bakımından. üstteki silik olan test adete 1 gün kala 10 dk bekledikten sonra belirmişti, alttaki artık hamile olduğumu anladığım test de adet olcağım gün sabah ilk idrar ile yaptığım test Umarım güzel haberi alırsın🙋🏼‍♀️
Merhaba canim oncelikle Allah bagislasin saglikla kucaginiza almak nasip etsin
Sizin test hanikeym diye bagirior zaten ayrica bn ertesi gun test yaptm cikmasi sanrm o testte sonrdn cikarn testlerden ilkkez onu kullandm zten hic gormemistm o testi belki ondan
Ama olsun hayirli zamanda saglikla duamiz beklicz insaallah tez vakitte guzel hberi alrm bende bakalm nasip :)))

Back