• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 dakikada kanal tedavisi.

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
7 numaralı dişime kanal yaptırdım.buranın en iyi doktoru imiş, saat 6 da kapısında bekleyenler var randevu için...düşünün.iyidir dedim gittim.ilk aşama 10 dakikada temizleme yapıldı düzgün.ilaç konuldu.cuma günü
salı günü yani dün de kalıcı dolgu yapıldı.ikinci aşama toplamda 15-20 dakika sürdü.bu 3. kanalım ama ve diğerleri en az 45 dakikalıktı.üstelik daha küçük dişlerdi.
bu hem en arkada hem de kökü fazla.anlayamadım.acaba tüm sinirleri almış mıdır.çok fazla dişin içine girip çıkmadı kökleri temizlemek için.
bugün çok hafif bir ağrı var ama doğalmış herhalde.
acaba bu diş bana sıkıntı çıkartır mı ilerde, kanal doğru yapıldı mı acaba.bir buçuk aydır dişçideyim inanın çok yoruldum kızlar

vallahi burasi dişçi degil bilmiyorum senin konularini cozemedim ben surekli en iyi dis doktorunu bulduginu iddea edip sonra istediğini bulamayip konu açıyorsun simdi biz burdan ne yapalım onu anlayamadim :deli:
burada sevilen ve güvenilen bir dişci.sabah saat 7 de 17 gelen hasta vardı ama şu aralr dişimle ilgili sorun yaşıyorum çok

Açalım ağzımızı, biraz daha, eveeeet kanal tedavisi çok düzgün yapılmış.

Yani kusura bakmayın, dalga geçmiyorum ama bizden nasıl bir yardım bekliyorsunuz bu konuda anlayamıyorum.

burada sevilen ve güvenilen bir dişci.sabah saat 7 de 17 gelen hasta vardı ama şu aralr dişimle ilgili sorun yaşıyorum çok
olabilir o zaman islem kisa sürmüştür me diyebilir ki burda ki insanlar sana aaa benimki 1 saat sürmüştü senin ki olmamis mi desinler her doktor farklidir calisma sekli zamani bambaska o yuzden bu dis konusunu burda çözemezsiniz sorun olursa tekrar gider yatırırsın bu kadar

tüm işlem bittikten sonra yani sinirleri yaptıktan sonra, dolguyu koymadan önce röntgen çekti mi tekrar?

Ben dişlerimi yaptırdığımdaki doktorumda müthiş hızlıydı. Netten kendisini araştırdığımda, ekşi sözlükte rastladım adına. Elinin hızından bahsetmişlerdi. Diğer yorumlarda aynı yöndeydi.
Sonuç, 6 senedir tık demeden dişlerimi kullanıyorum. Kaplamalarla fındık bile kırabiliyorum.
Yani hızla bu işin bir alakası yok.

Bazı dişlerin kanalı uzun sürüyor bazıları çabuk bitiyor dert etmeyin bunu. Daha önce kanal tedavisi yaptırmadım ama yakında yaptırmam gerekiyor araştırıyorum sürekli oradan öğrendim :KK53:

Back