evet ama mümkün değil..Artık en güvenli yer evimiz sanırım. Kalabalıklardan mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyoruz.
Eski bir Ankaralı olarak memkeletimizi o şekilde görmek gerçekten üzücü. Daha üzücüsü bu günleri de arayacak mıyız acaba?evet ama mümkün değil..
ankaradayım her şey merkezi yerde
kursa gidiyorum
okula gidiyorum ki okulum o garın yürüyerek 10 dk ötesindeydi mesela..
işe gtiseydim bir de iş için çıkacaktım
insanın yakalanmaması mucize
Dusunuyorum da soyle bir haber GELISMIS bir ulkede ciksa neler olur, yer yerinden oynar.. biz de kiyamet alameti diye endiseleniyoruz.. yok arkadaslar kiyamet alameti degil, her zamanki ulkemiz..
Bunlar kıyamet alameti mi acaba? sona mı yaklaşıyoruz.. Yaşanacak dünya kalmadı..
hala canlılarken yakalamayı becerebilseler bari. hayır onlar ölünce biz de bok yoluna gidiyoruz, biliyonuz mu?
öyleyiz çünküSonra da sadece bir "sayi" dan ibaret olunuyor..
sağlam istihbarat yaparak önlense sanki daha iyi olur, cimcime.Toplu yerleer ve miting gbi yelere katilmayarak bu derece yuksek kayipli katliamlar onlenebilir ..
sağlam istihbarat yaparak önlense sanki daha iyi olur, cimcime.
napak? hayatı mı durdurak? mitinge gitmiyoruz, ok. AVM'ye gitmiyoruz, ona da eyvallah.
işe gitmek için metroya da mı binmeyek?
çocukları okula göndermeyek mi?
ailemizi ziyarete gitmek için garlara da mı girmeyek?
evde oturalım, kıçımıza bir sürgü, kolumuza bir serum, seçime kadar ot gibi yaşayalım o vakit evin içinde
biz vatandaşız, mitinge de gideriz, alışverişe de, okula da, eyleme de.
bu bizim sorumluluğumuz değil.
rica ediyorum, sorumluluğu olanlar, sorumluluklarını yerine getirsin, zira o iş için oradalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?