• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 bin bira ile satılık ev

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

da eş
Danimarka'nın Aalborg şehrinde EDC adlı komisyoncu tarafından satışa çıkarılan 240 metre kare evde şişe ve teneke kutudan oluşan 20 bin adet bira koleksiyonu bulunuyor.Evin biralarla birlikte satılacağını öğrenip bakmaya gelenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.Bira koleksiyonu haricinde evin içi ve dışında bira reklamları, bira açıcılar, bira bardakları, bira afişleri gibi birayla ilgili her çeşit malzeme bulunuyor.Evi de içindeki bira koleksiyonu ile birlikte satılığa çıkarmamızı istediödedi. Evin fiyatının bira koleksiyonu hariç, 1 milyon 145 bin kron (156 bin Euro) olduğu bildirildi.

Başlığı ''20 bin lira ile satılık ev'' diye okuyup geldim ama hevesim kursağımda kaldı :5::5::5:

Bende başlığı 20 binliraya satılık ev diye okudum.:27::1:

neyse ben doğru okumuşum:1:

adam alkolikmiş galiba :40: bende ilk konuyu gördüm 20 bin bira diyince merak ettim gerçekten bira mı yoksa lira diye yazılıcaktı yanlışlıkla bira olarak mı yazıldı diye. bi yandan da 20 bin liraya ev mi olur dedim bi baktım biraymış :53:

Bu gavurların saçma sapan kolleksiyonları işe yaradığı yok ,zaten onlarda maddeden ibaret

Bende lira olarak okudum :31:

Back