20 aylik oglum konusmuyor herseyi biliyor ama konusmuyor yardim

mugetoprak

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
2
0
1
29
Kizlar oglum 20 aylik tek cocuk herseyi biliyor ama konusmuyor ilgileniyorum hayvanlari gosteriyorum seslendiriyorum ama yok bebekce biseyler diyor cocugu gec konusan anneler tecrubelerinizi bekliyorum millette konusmuyor deyip duruyor moralim sifir

Kizlar oglum 20 aylik tek cocuk herseyi biliyor ama konusmuyor ilgileniyorum hayvanlari gosteriyorum seslendiriyorum ama yok bebekce biseyler diyor cocugu gec konusan anneler tecrubelerinizi bekliyorum millette konusmuyor deyip duruyor moralim sifir
Ayyy çok normal bişey canım benim benimde kardeşim çok geç konuştu özellikle erkek çocuklar daha geç konuşurlar.onemli olan her şeyi anlaması. Kendini henüz hazır hissetmiyor ama zihninde depoluyor. Hiç korkacak bişey yok daha çok normal 20 aylık

Bir
Sorun oldugunu sanmiyorum. Eger bebek konusmaya gerek duymazsa konusmaz diye birsey duymustum. Yani o daha konusmadan siz soylemek istedigini anliyor ve yerine getiriyorsaniz konusmaya gerek duymuyor olabilir.
Eltimin oglu konusmadi konusmadi, 3 yasinda bi anda konusmaya basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…