• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 20 aylık oglum katı ve pütürlü seyler yemiyor...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ilay86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
203
1
66
İstanbul
oglum daha 5 aylıkken dis cıkarma sıkıntılarıyla ve hastalıklarla bogusmaya basladı.bu süre icinde yemeden icmeden kesildi.tamda ek besine basladıgımız sırada cok istahla herseyi bayıla bayıla yedirdigim cocugum yediginide yemez oldu.ilk dislerini cıkardıktan sonra eline salatalık havuc ve kendimizede yaptıgım sulu yemeklerden yedirmeye basladım hergün köfte yaptım minik minik parcalara bölüp yedirdim vs vs.fakat nasıl oldu anlamadım ama zamanla yine yediklerini yemez oldu.suan 20 aylık bütün disleri cıkmıs durumda fakat ne pilav ne makarna neden bunun gibi seyleri yediremiyorum köfte kızartıp masaya koyarsam oda acsa ısıra ısıra yiyor eline ekmek versem ısıra ısıra yiyor cigniyor ve yutuyor ama bi pilav yemiyor.sulu yemek yapsamda onları catalla ezmeden yediremiyorum bogazına azcık bi pütür gitsin istemli olarak direk ögürüp kendini kusturuyor.mesela bugün yayla corbası yaptım ne kadar ugrassamda yediremedim verdigim kasıgı oldugu gibi dısarı cıkardı hep.baska cocuklara bakıyorumda baya baya büyük insanlar gibi yemek yiyorlar benimki 2 yasına giricek nerdeyse hala bebek gibi aman bogazına pütür gitmesin ama ögürmesin bögürmesin die ugrasıyorum ac kalsın yer dedim yemedi oyun oynayarak yedirdim olmadı kızdım olmadı bi ögünü parcalara böldüm az az sık sık yedirdim olmadı ne yapsam olmadı cıldırıcam...

Back