- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
- Konu Sahibi Orkide_sever
Merhaba. Az önce ikizlerimin erkeği kakasını yaptı sonra tuttu beni elimden tuvalete götürdü, klozete oturmak istedi. Bende çıkardım bezini kakasını klozete attim ki görsün orada nasıl durduğunu korkmasın diye pesinden oturtmamı istedi. Bende aldim oturttum. Ikındı, bi sure wcde takıldık. 3 kez ayağa kalktı sifonu bastık falan çıkmak istemedi. Belki cisini yapar diye oyalandim ama yapmadı. Zor ikna ederek iceri götürdüm bezini taktim. Pesinden kızda gördü istedi onu da oturttum, bi surede onunla takıldım tabi bi damla yapmadı, neyse böyle kalktık bitti, bezlerini taktim.
Acaba diyorum hazir hevesleri gelmişken en azından gunduz boyle böyle wcye gitmeyi alistirsam mi. Buyuk oğlum da var 2 yaşında tak diye bezi cikarmistik masallah ne gece ne gunduz sorunsuz atlatmistik bu süreci ama ikiz olup daha 20 aylik olunca korkum var. Tecrübe edinenler yardımcı olabilir mi. Nasil bi yol izleyeyim
Acaba diyorum hazir hevesleri gelmişken en azından gunduz boyle böyle wcye gitmeyi alistirsam mi. Buyuk oğlum da var 2 yaşında tak diye bezi cikarmistik masallah ne gece ne gunduz sorunsuz atlatmistik bu süreci ama ikiz olup daha 20 aylik olunca korkum var. Tecrübe edinenler yardımcı olabilir mi. Nasil bi yol izleyeyim