- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Evet kesinlikle mesela dediğim tabletle bir ara çok oynayıp sıkıldı sonra onu kaldirdim bu hafta yeniden ortaya çıkardım ilk kez oynuyor gibi mutlu oluyor tamir seti vardı aynı sekilde bayadir görmüyordu saklamistim 3 gün önce yeniden çıkardım 3 gündür elinden düşürmüyor. Ekran biz doktorun onayıyla günde 2 saat gösteriyoruz artık aralıklı olarak tabiki çünkü çok sıkılıyor evde soğuk olunca dışarıda çıkamıyoruz, yazın oyalamak daha kolaydı.Çok teşekkür ederim dediğiniz kitaplara baktım birkaç tane buldum hareketli kitaplar, sök çıkar gibi. Daha çok iş bankası yayınları var onlardan alacağız. Dediğiniz Fisher price'ın tableti de aklıma yattı çünkü ekran göstermemeye çalışsak da bazen elimizden telefonu aldığı oluyor bu tablet bu yönden işimizi görür gibi. Şunu da fark ettim bir oyuncağından sıkıldığında saklayıp daha sonra verince yeni oyuncak almışız gibi ilgisini çekiyor bu da sıkılma durumuna çözüm olabilir. Aslında gerçekten biz ebeveynlerde bitiyor iş. Çocuk oynar, sıkılır önemli olan onu güzel etkinliklerle oyalayabilmek.