Doğuma Hazırlık 20+4 günlük gebeyim cervix uzunluğum 3.1 cm çıktı.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gizemdldl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024
4
0
1
21
20+4 günlük hamileyim. Cervix uzunluğu 31mm çıktı. Ne yapmalıyım. Nasıl dinlenmem lazım.

Doktorunuz dinlenmeniz dikkat etmeniz gerektiğini söylediyse eğer uzanıp yatacaksinjz. Eğil doğrul uzanma ani ve hızlı hareketler yasak. Yürüyüş uzun süre ayakta kalmak ve uzunca süre oturmak da yasak. Sıcak ve uzun süre dus almayın wc de çok oturmayın. Wc ve yemek harici sadece yatın. Ilac verdiyse düzenli şekilde kullanın. Ilac desteği ile bi miktar uzama olabilir amabu sizin hareketleriniz ve stres durumunuzla da desteklenmesi gerekli.

Sadece perinatoloji doktoru gördü bir şey demedi daha kendi doktoruma gösteremedim randevu aldım 12 gün sonra ona da var daha

Sadece perinatoloji doktoru gördü bir şey demedi daha kendi doktoruma gösteremedim randevu aldım 12 gün sonra ona da
Evde tekim eşim çalışıyor yardım edecek kimsem yok ev temizliği ve de yemek yapmam gerekiyor onun dışında hep Uzanıyorum 2 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…