20-25 yaş arası kızlar anlatın gününüz nasıl geçiyor=)

ayisiltisi

bıdıkkkk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
401
0
öncelikle ben başlayayım sadece arkadas kazanma amaçlı bir topik:)

22 yasındayım ismim gülden aylin istanbul-çekmeköyde oturuyorum aöf işletme okuyorum özel bir hastanede resepsiyonistim (ataşehirde).günlerim genelde iş yerınde geçiyor onun dısında arkadaslarımla ve sevgilimle basta çengelköy olmak üzere ortaköy kandilli beykoz falan geziyorum :) ciddi bir ilişkim var mutluyum 4yıllık sevgilimle 5ay önce ayrıldık :KK43:( şimdi yenisi ile ciddi ciddi takılıyoruz ilişkimiz o kadar ciddiki gülmek bile yasak hahaahha:) şaka bi yana gecen pazar annesiyle tanıstım adını koyalım felan dedi 1ay olmus çıkalı pfff:S ayda 1-2kez gece çıkarım eve bırakılmak koşulu ile:) felan felan aklıma bişe gelmiyorkı sorun anlatıyım:)

günüm iyi olmasada iyi geciyor cok yogun calısıyorum canım cok sıkılıyor ama degısıklık ıstıyorum ama napsam bılemedım :KK43:

bugun pazar ve ben çalışıyorum ne kadar güzel bir durum kuzenmle konustum şimdi ingiltereye diger kuzenlerimin yanına gidiyormus ben hala uradayım benim düşündügüm herseyi benden önce yapıyorlar ben yerımde sayıyorum pffff:63:

size nil karaibrahimgilden (amma uzun soyadı var hatunun) oturdum ellerimle sana kek yaptımı armağan ediyorum ve ekliyorum canım havuçlu tarçınlıo kek istedi güzel yapan varsa oturmaya gelcem hehehehe:)):KK9:

X