- Konu Sahibi blur_09_12
-
dün dişime tel taktırdım yarısı beyaz yarısı siyah şimdi üst tarafta 1 ay sonra alt çeneme takılacak
cnm yaşın kc acaba?banada tkılacktı bırz gc kldğımı syledlr..18 yasndym bu arada_?:uhm:
cnm yaşın kc acaba?banada tkılacktı bırz gc kldğımı syledlr..18 yasndym bu arada_?:uhm:
dün dişime tel taktırdım yarısı beyaz yarısı siyah şimdi üst tarafta 1 ay sonra alt çeneme takılacak
mrb diş teli takdırdığını yazmışsın. ben de düşünüyorum ama tam karar veremedim bir türlü. bazı sorularım olacak. tellere alışman zor oldu mu. sadece üst dişlere mi taktırdın. ne kadara mal oldu. ordotondi uzmanına mı gittin. takılırken çok canın acıdı mı. dr düzelebilirliği hakkında % kaç ihtimal verdi. benim sadece üst dişlerimde sorun var. acaba estetikle mi düzelttirsem tel mi taktırsam karar vermedim. neyse geçmiş olsun sana.
kızlar iki buçuk ayda müthiş değişti dişerim o kadar kötü görüntüsü diş üstünde fırlamış bi dişim yok ben bu kadar kısa bir süre içinde cewap alacağmı sanmıyordum artık gülümseyerek hatta tellerimi göstererek fotğraf çekilebiliyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?