Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu 20,000.00 TL bütçeye en iyi marka ve model sizce hangisi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Koltuk takımı, tv ünitesi, yemek odası ve yatak odasının sadece mobilyaları için mi 20 bin? Yoksa halı, perde vs de dahil mi...
Eğer dahil değilse sırf mobilya için 20 bin oldukça fazla bir meblağ bana kalırsa; ben Enza'dan salon koltuklarımı, tv ünitemi, yemek odamı; Doğtaş'tan da yatak odamı aldım; toplam 15500 tuttu. Bu iki markayı tercih edebilirsin...

kelebek mobilyada güzel modeller var sade ve şık istersen düşünebilirsin hemde kampanyası var ikinci takıma yüzde 50 indirim var

Kesinlikle 20.000 TL çok ama çok fazla ben mobilyalarımı 1.5 sene önce evlendim ve İstikbal den aldım gayette mutluyum kullanışlı modeller tercih ettim ve salon takımım yemek masası ve salyeleri ile takım + yatak oda sı toplamda + boş bir içinde L tipi koltuk aldım pufu ile beraber ve toplamında mobilya ya vermiş olduğumuz ücret 6.200 TL di yani tam anlamı ile bizim evim komple tülü ve halılarından tut 10.000 TL tuttu...Sonuçta bir kere alınıyor diye yola çıkmamak lazım evin küçük ve büyüklüğüne göre bakıcaksın baktın gönlün geçti en azından değiştirirken demezsin ay benn bir ton para verdim kıyamam diye. Tabi fikir ve tercih sizin ama 20.000 TL çok çok para bence .

bu paranın içinde halı perde yok mu sadece 2 mobilya takımımı?
eğer öyleyse lazzoniden al derim çok kaliteli ve güzeller.
ama bununla tüm mobilya, halı perde alınacaksa 10 bine bile ev döşeyenler var sen hayli hayli döşersin
ben istikbal Doğtaş Bellona karışımı yaptım mesela 26 bin tuttu mobilyalar. çokta memnunum

X