2 Yıllık Özel Üniversite Sağlık Bölümleri

Nefriyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
11
0
Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olmanızı isterim. Bu yıl özel üniversiteye başlamayı düşünüyorum 2 yıllık. Herkes sağlık bölümlerini öneriyor.

Anestezi Programı
Fizyoterapi Programı
İlk ve Acil Yardım Programı
Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
Yaşlı Bakım Programı
Elektronörofizyoloji Programı
Ameliyathane Hizmetleri Programı

.. gibi bölümler var. Siz hangisini önerirsiniz ? İş imkanı ve atamalarda şansımın yüksek olacağı bir bölüm istiyorum.

bir üniversitenin öğrenci işlerinde memurum.açıkçası sağlık bölümlerinde çok açık var bu yazdığın bölümlerde en çok ilk ve acil yardım (paramedik) ve anestezi bölümleri iyi iş imkanları var. fakat paramedik bölümü benim bildiğim daha düşük bir puanla atama yaptığını biliyorum.
inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Hemşireyim ben..

sırayla sanırım şöyle olabilir.

Fizyoterapi
İlk acil yardım
görüntüleme
labaratuar

Fizyoterapistler özelde yüksek maaş alıyor,özlelikle o yüzden yazdım.Ama atanır yine..İlk ve acil yardım ataması daha kolay.sonra atama kolaylığ; labaratuar sonra görüntüleme(röntgen)....Ama ben olsam röntgeni öne yazarım,daha güzel bir iş..radyosyon nedeniyle çalışma satleri az,yıllık izinleri çok..

aneztezi de iyi ama ataması nasıl bilmiyorum,özelde yükske maaş alıyor mu bilmiyorum..Sonuçta sağlık okuyun boşta kalmazsınız...

Bir de bunlar kaç para her biri:)Bilgilenelim,hangi özel üniler?Hepsi istanbul'da mı?..İkinci öğretimleri nasıl?kaç puan ki?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olmanızı isterim. Bu yıl özel üniversiteye başlamayı düşünüyorum 2 yıllık. Herkes sağlık bölümlerini öneriyor.

Anestezi Programı
Fizyoterapi Programı
İlk ve Acil Yardım Programı
Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
Yaşlı Bakım Programı
Elektronörofizyoloji Programı
Ameliyathane Hizmetleri Programı

.. gibi bölümler var. Siz hangisini önerirsiniz ? İş imkanı ve atamalarda şansımın yüksek olacağı bir bölüm istiyorum.

okula başladın mı canım

Bende bir paramedik (ilk ve acil yardım teknikeri) mezunu olarak 4 yıl sağlık meslek lisesi ATT bölümü okunmadan bu işin yapılabilecegine inanmıyorum. İnsan hayatı önemli.. Fizyoterapi geleceğin mesleği 4 yıla tamamlarsan ileride tadından yenmez maaşıda çalışma şartlarıda güzel mutlaka öneririm

Bende bir paramedik (ilk ve acil yardım teknikeri) mezunu olarak 4 yıl sağlık meslek lisesi ATT bölümü okunmadan bu işin yapılabilecegine inanmıyorum. İnsan hayatı önemli.. Fizyoterapi geleceğin mesleği 4 yıla tamamlarsan ileride tadından yenmez maaşıda çalışma şartlarıda güzel mutlaka öneririm

Sitelerde gezinirken bu bencilliğin ötesinde kıskançlık krizi sonucunda verdiğiniz mesajınızı gördüm:.cevabıma gelirsek sen 4 yıl okuduysan oda 2 yıl yüksek öğrenim görüyor demek..bunu ayıracak kapasite yok gibi sende bensöyliyim sana.biri yüksek öğrenim diğeri lise..kademe olarak hangisi önce sonra bi araştır istersen? .bu düşünceyle şükret sağlık meslek lisesinden mezun olmuşsun oda doğruysa tabi bende açık lise alansız bölümden mezunum seneye ücretli radyoloji teknikerliğine gidicem Allahın izniyle.Abimde doktor çok şükür hedefim devlet hastanesine yerleşmek bunları okuduktan sonra da kıskandığına eminim:KK70: Yani sen gibilerin Kıskançlığı Bunuda ulu orta yerde belirtmesi çok komik kimse sizin gibiler yüzünden gideceği bölümü değiştirecek değil sizin gibileri gördükçe gülüyorum daha da azimleniyorum teşekkürler:KK1:
Not: Erkeğim..

X