vekil öğretmenlikte öğretmenin kadrosu vardır okulda ama izne ayrılmıştır örneğin sen o öğretmen izinden dönene kadar onun derslerine girersin.vekil öğretmenlikte derse gireceğin süre bellidir. örneğin 3aylık izin almışsa öğretmen 3ay derse girersin. yani ne kadar çalışacağını bilirsin.Cevap verdiğiniz için teşekkürler kızlar
vekil yada ücretli dediğim gibi tam bilmiyorum kavramların ne anlama geldiğini,şartlarını
hangi branşlar için başvurabilrim bunu öğrenmek istiyorum
nette buna ait hiçbirşey bulamadım
branş sınırlaması vardır illa ki değil mi :uhm:
e yani? demek ki öğretmenliği sadece öğretmenler yapmalı. sizin bahsettikleriniz de yapabildiğini zannediyor sadece.allah askına su an her ogretmen ınogretmenlıkle ılgısı var mıı
lıse matematık hocam 10 matematık sorusu yaparak anadolu lesine atanmıstı ve soruları cozemez elı tıtrerdıı bızden korkardı ...
eger gercekten yapabılecekce yapar kıı dedıgım gıbı su an ogretmen dıye bılınen cogu kısı zamanında muhends ya da işletmeci idi bırı de benım yengem saygılar :)
yapabildiğini zannedersin en fazla.. okuduğun bölüme bir bak istersen öğretmenlikle uzaktan yakından bir ilgisi var mı diye.
menar canım ücretli öğretmenlik için yaz tatili döneminde diplomanla birlikte milli eğitim müdürlüğüne gideceksin ve dilekçe vereceksin ücretli öğretmenlik yapmak istediğine dair. Milli eğitim bir sıralama yani liste yapacak. Önceliği eğitim fakültesi mezunlarını veriyorlar. 2.sırada/listede diğer 4yıllık üniversite mezunları oluyor. 3.sırada/listede ise 2yıllık üniversite mezunları oluyor. Eğer ki 1.ve 2. listedekiler boşluğu dolduramazsa 3.listeden alıma geçiyorlar.
Ama benden sana tavsiye ücretli öğretmenlik yapmaman yönünde olacaktır. Çünkü hiçbir devamlılığı yok. Yeni bir öğretmen geldiği anda sana hemen güle güle derler.
vekil öğretmenlikte öğretmenin kadrosu vardır okulda ama izne ayrılmıştır örneğin sen o öğretmen izinden dönene kadar onun derslerine girersin.vekil öğretmenlikte derse gireceğin süre bellidir. örneğin 3aylık izin almışsa öğretmen 3ay derse girersin. yani ne kadar çalışacağını bilirsin.
Ücretli öğretmenlikte ise okulda boş kadro vardır, o kadroya atama yappılmamıştır ve atama yapılana kadar derse girersin. ücretli öğretmenlikte ise ne kadar çalışacağını bilmezsin. göreve başlarsın ve pat diye atama olur ve sana ihtiyaç kalmaz artık. yani burda şu kadar çalışacağım bile diyemezsin.
Maaşta da farklılık oluyor ama net bilmiyorum onu.
yapabildiğini zannedersin en fazla.. okuduğun bölüme bir bak istersen öğretmenlikle uzaktan yakından bir ilgisi var mı diye.
hiç sormaaa
ay bi de ticaret lisesi ve ilköğretimde diyor ya. çok alakalılar ya birbirleri ile. arkadaşım hak ettiğiniz işleri yapsanıza. ne hakkınız var o yavrucakların hakkına giriyorsunuz. yazık günah değil mi onlara ya.
insanlık nerede kaldı şu dünyadakötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?