- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
-
- Konu Sahibi vaktileyl88
üsluptan neden banlandığın anlaşılıyor. Hiç şaşmamak lazım.vazgeçtim kınamadığın başına gelmeden ölmezsin derler zira.
pekı esınden ayrılsan onunla ewlensen olmaz mı ? yanı kabulennmez mı sonucta onunla yatmssın o bakırelıgını bozmus ???Merhaba Kızlar.
Lütfen önyargısız okuyun ve bana bi akıl verin. 25 yasındayım. Çalışıyorum. Eşim de 28 yasında öğretmen o da.
Eşimin ablası tarafından tanıştırılıp görücü usulü gibi bir evlilik yaptık. (gibiden kastım 1 ay görüştük sadece) Nişanlılığımız dönemlerimizde de sıkıntılarımız vardı evlenince biter diye düşündüm ama bitmedi. Katlanarak devam etti. Ben de vajinismus vardı 2 yıl boyunca da hiç ilişkiye girmedik.
Sorun şu ; Eşimi sevmiyorum. Her hareketi batıyor.
Ben hala eski sevgilimi seviyorum. Hem de o kadar çok seviyorum ki. Geçen gün bir şehirde görüştük. Sıkıntılarımı biliyor, hiç ilişkiye girmediğimi biliyor. Eski sevgilim bekar, 29 yaşında. Dünyanın en nazik, en iyi niyetli , en anlayışlı insanı. Onu görünce ona olan aşkım depreşti. Sevgiliyiz. geçen hafta iş ile ilgili toplantı için gitmiş onun evinde kalmıştım. Birlikte uyuduk uyandık. Bakireydim,artık değilim. Birlikte olduk.ben istedim. Farkındayım her şeyi çok açık yazıyor olduğumun. Ama durum bu. Yalnız onun benle bir gelecek düşünüp düşünmediğini bilmiyorum. Sürekli ağlıyorum, kendimi öldürmeyi düşünüyorum. Çok çaresizim. Hiç ben boşansam geleceğimiz olur mu falan konusmadık ben sadece ona kendisine karsı anlayıslı olacağımı söyledim hep. Sonucta ben evliyim, evlendim bi kere ama o bekar. beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum bana bakmaya bile kıyamıyor. o kadar şeffaf b ir insan ki, hep öyleydi.
Durum bu. Salya sümük iş yerınde ağlıyorum eve gidip ağlıyorum. Onun yanında olmadığım her an ağlıyorum. Whatsapp'tan yazısıyoruz srekli ama birbirimize uzak şehirlerdeyiz. Onu görememek çok köt :/(
ozaman baştan ADAM gibi anlatıcaktın parça parça anlatıp duruyosun bizde okumaya çalışıyoruz sürekli amaaaa bu kocanı ne olursa olsun aldatma hakkını vermez baban da demiş boşan diye boşansaydın da öle yapsaydın napcaksan niye çekiyosun öle bi adamıpardon yanlışlıkla gönderdim.
anneme demiş ki : " anne kızın erkeklerle pinkiklere gitmiş " ki haberi var her şeyden. ben de anneme ekran görüntüsü alarak bana onay verdğini bnm de söylediğimi yazdığım mesajları gönderdim. Babam beni eve çağırdı. Biz senin mutsuz olduğunu biliyoruz. Kızım daha cok gençsin olmuyorsa ömrünü tüketme vs dedi. Geldi yalvardı yakardı. Biraz zaman ver yine yap dedi tamam dedim.
Bakın bu zamana kadar eski sevgilim yok. Sonra bir gün karşılaştık onla. Kalbimden vurulmuşa döndüm. Gözlerim doldu, boşaldı. inanın ya da inanmayın. Yemin ederim bu böyle. Durakaldık metronun ortasında. eski sevgilimle muhabbet ettik uzun zaman. beni sevdiğini benim de onu sevdiğini anladım. En son toplantı için gittiğimde görüştük. Onun evinde. İkimizin eski ogrenci evinde...
bu yazdığım dün oldu.
Dünden beri karnıma ok saplanmış gibi. Hiç bir sey yiyemiyorum. Kimseyle konusmuyorum. Sürekli ağlyorum. En yakın arkadasımla bile paylaşamayacagım bir sey olduğunun farkında oldugum için buraya kimliksiz yazdım. Çünkü ne kadar saçma, ahlaksızca bir durumun içinde olduğumun maalesef farkındayım ama kendime söz geçiremiyorum. Onu çok seviyorum. O küllendiğini sandığım sevgim, aşkım depreşti yeniden alev aldı.
Hayatımda hiç kimseyi sevmediğim kadar seviyorum.
Hiç kimseyi istemediğim kadar istiyorum.
Ve inanın, aslen inançlı muhafazakar bi aileden gelmiş olmama rağmen çok ciddi bir şekilde bu çaresizlikten kurtulmanın tek yolunu kendi hayatıma son vermek olduğunu düşünüyorum.
Gerçekten ister inanın ister inanmayın. İnsanlar ne hayatlar yaşıyorlar da kimseyle paylaşmıyorlar. Burda üstten üstten, fake, yalan, dolan gibi fişlemek çok kolay değil mi. .
Eminim ordan öyledir. Bilgisayar başında nasır bağlamış kıçlarınız , insanların hayatıyla dalga geçiyrsunuz.
ha, o dalga geçtiğiniz ekşi sözlükte size göre de güzel kapaklar var. sizin o kapak dediklerinizin, bir ekşi sözlük yazarına ne kadar zavallıca ve ne kadar basit geldiğini tahmin edersiniz artık.
insan kınadığını yaşamadan ölmez bayanlar. Bilin istedim.
Evet dalga gectim konunuzla ama yaptığınız cok yanlış sizde kültürlü bir bayansiniz eger yurumuyorsa evliliginizi sonlandirin kendinizden çok eşinize boyle yaparak haksızlık ediyorsunuz hadi birlikte oldunuz hamileyseniz bu durumu esinize nasil aciklayacaksiniz degilseniz doktora goturse sizi eşiniz hani bilmiyor ya sizin probleminiz olmadığını kız olmadığınız esinizi kandirdiginiz ortaya çıkınca esinizin düşeceği durumun farkindamisiniz cok gecmeden sonlandirin yazik adamaCiddiye alıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnsanların sorunları ile dalga geçmeyip - doğrudur ihtimali üzerine - yorum yapmanız gerçekten mutluluk verici. Teşekkürler. Şu yukarıda ki ilkokul terk seviyesi espirilerden sonra bayağı bayağı iyi geldi.
Burdan tekrar yazacağım şimdi. İnanmayanlar bu başlık altında o zavallı egolarını tatmin edici yorumlar yapabilirler. Hiç sorun etmiyorum. Okuyup geçiyorum. Farkındaysanız da ciddiye almadığım sorulara cevap da vermiyorum.
Şimdi..
Eski sevgilimle biz başladığımızda, benden 2 ay önce uzun soluklu ilişkisini bitirmişti. Ben bilmiyordum. Aşık oldum. O da beni seviyordu ama benim ki kadar değil. Sonra bana hep ayrıldığı kız arkadaşının onu aldattığını vs anlattı. Blogger'larını gönderdi, mesajlarını gösterdi. Karşımda oturup saatlerce sigara içti. Ve ben içim acıya acıya onu aylarca dinledim. Sonra dedim ki bu böyle gitmiyor kardeşim. Yürümüyor. Kendimi ikinci biri, boşluk dolduracak zavallı biri gibi hissettirmeye başlamıştı. Severek ayrıldım. ABD'ye gittim. ( ABD'de doğduğum ve Türk okullarında (cemaat okulları) okuduğum ve Türk vatandaşı olmadığım için belli dönemlerde gitmem gerekiyor - bazı zekiler şimdi türk okulu ne alaka diyecekler. Ayrıntı yazıyorum ki, yazdıklarımda açık arayıp kendi çapında zafer kazanmış muzaffer komutan edasında yorumlar görmeyeyim diye. Yine bir ayrıntı ;YÖS ile geldim Türkiye'ye. MEDİCANA'da çalışıyorum ve özel bir hastane olduğu için dönem dönem hizmet içi eğitim programları dahilinde Ankara'ya eğitime gidiyoruz. ) Neyse onuya devam edeyim.. Ben ABY'ye gidince eski sevgilim, eski sevgilisiyle bir süre daha görüşmeye devam etti. Ben ayrılmış gitmiştim. Ama hep bir umudum vardı. İnternette bakıyordum beraberlerdi ve tam anlamıyla da yıkıldım. Unutmaya çalıştım. Tüm sosyal hesaplarımdan, telefonumdan sildim. O zaman okulu uzatmıştı İTÜ'deydi. O semte bile uğramadım görmemek için. Unuttum sandım.
Bitti sandım. Ben üstünü kapattıkça içimde büyüdüğünün farkında yemin ederim değildim. Olsaydı evlenmezdim. Sonra o kız gezi olaylarında biriyle tanışmış ve evlen
Evliliğime gelirsek..
Ablası benim bir gruptan arkadaşım. Beni ona önermiş, onu da bana. Ben de zaten hayattan bıkmış, artık sevgiye dair umudunu kesmiş biri olarak olabilir dedim. Eşim de keza, kendisinden 5 yaş büyük bir kıza ( akrabaları) aşıkmış istemişler vs. Materyalist olduğunu düşünmüş ve bir sabah uyanıp ayrılmış. Çok çelişkili deil mi. Aslında onu hiç unutamadı inkar etsede. Sürekli beni onla kıyaslar, o senden daha olgundu vs der. Butun bunları evlendikten sonra ogrendim. Biz nişanlandık eşim askere gitti. 6 ay filan nerdeyse 10 kere falan telefonda görüştük. Geldiğinde de hemen evlendik. İlk gece olmadı. Ben korktum. Tüm kaslarım kilitlendi. İnternetten araştırdım. Şikayetlerim vs vajinismusu işaret ediyordu. Üstüne düşmedim uzun zaman o da uzun zaman şikayet etmedi. İki arkadaş gibi takılıyorduk. İnanın öğrenci evinden farksız bir evimiz ve ilişkimiz vardı. Sonra artık birbirimizle olan zıtlıklarımız iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Doktor arkadaşlarımdan birisi gece " yarın nöbetiniz var mı M. Hanım" dedi diye, beni o... suçladı. Elin adamına mesaj yazıp tüm geçmiş konuşmalarımızı istedi. O da gönderdi. Baktı. Bir şey yok. Ben rezil rüsva olduğumla kaldım. Çok çok basit şeylerden çok ağır küfürler ediyor. Öncelikle anneme. Mesela, anneme geçmişte büyü yapılmış. Çok ciddi sıkıntı yaşamıştık. Ben çocuktum az çok hatırlıyorum. Kadının hayatı allak bullak olmustu. Buna bile inanmıyor. Annemin ilgi hastası olduğu düşünüyor bunun üzerinden dalga geçip hakaret ediyor. Ki ben annem bunları yaşadğında 14 yaslarında yeni ergenliğe girmiş ve annesinin öleceğini düşünen bir çocuktum. Ne kadar hassas olduğumu düşünün. Bununla dalga geçtiğinde oturup sinirden defalarca ağladım. Sürekli ailemin evindeyken duyduğu herşeyi benim başıma kalkıp durdu. Bıktım artık. Eskiden mücadele ederdim. Giderdim özür dilerdim. İkna etmeye çalışırdım. Surat asardı insanlar içinde, özellikle benim arkadaşlarımın yanında. Yapma dediği her şeyi yapar. Mesela ; en yakın dostum 29 yasında evlenmiyor. Paylaştığı karikatürlerin altında vs hep eşimin yorumlarını görüyorum. " bu yuzden evlenemedin demek " , " bundan olmadı demek " gibi.. Kızdan kaç kere özür dilediğimi siz düşünün. Bütün bunlara katlanamayacak durumdaydım en son pikniğe gittik iş arkadaşlarımla. Kendisi ailesinin yanında başka şehirdeydi. Ben isim isim kimler gelecek söyledim. Uzak bir yere gittik. Beni aradı. O.. yapıyorsun. Hemen eve gideceksin dedi. Ben de kendi arabamla gelmedim, servis tutuldu. Ben kendisine söylediğimi ifade ettim hemen eve gideceksin yoksa annene söylerim dedi. Anneme mesaj yazmış demiş ki :
yeni üye ve ban sebebine kadar biliyorsun. ve kelimelerin feciüsluptan neden banlandığın anlaşılıyor. Hiç şaşmamak lazım.
Sende ki zekayı kuşa taksak, ters döner.
Boşan arkadaş boşan seni tutan ne?pardon yanlışlıkla gönderdim.
anneme demiş ki : " anne kızın erkeklerle pinkiklere gitmiş " ki haberi var her şeyden. ben de anneme ekran görüntüsü alarak bana onay verdğini bnm de söylediğimi yazdığım mesajları gönderdim. Babam beni eve çağırdı. Biz senin mutsuz olduğunu biliyoruz. Kızım daha cok gençsin olmuyorsa ömrünü tüketme vs dedi. Geldi yalvardı yakardı. Biraz zaman ver yine yap dedi tamam dedim.
Bakın bu zamana kadar eski sevgilim yok. Sonra bir gün karşılaştık onla. Kalbimden vurulmuşa döndüm. Gözlerim doldu, boşaldı. inanın ya da inanmayın. Yemin ederim bu böyle. Durakaldık metronun ortasında. eski sevgilimle muhabbet ettik uzun zaman. beni sevdiğini benim de onu sevdiğini anladım. En son toplantı için gittiğimde görüştük. Onun evinde. İkimizin eski ogrenci evinde...
bu yazdığım dün oldu.
Dünden beri karnıma ok saplanmış gibi. Hiç bir sey yiyemiyorum. Kimseyle konusmuyorum. Sürekli ağlyorum. En yakın arkadasımla bile paylaşamayacagım bir sey olduğunun farkında oldugum için buraya kimliksiz yazdım. Çünkü ne kadar saçma, ahlaksızca bir durumun içinde olduğumun maalesef farkındayım ama kendime söz geçiremiyorum. Onu çok seviyorum. O küllendiğini sandığım sevgim, aşkım depreşti yeniden alev aldı.
Hayatımda hiç kimseyi sevmediğim kadar seviyorum.
Hiç kimseyi istemediğim kadar istiyorum.
Ve inanın, aslen inançlı muhafazakar bi aileden gelmiş olmama rağmen çok ciddi bir şekilde bu çaresizlikten kurtulmanın tek yolunu kendi hayatıma son vermek olduğunu düşünüyorum.
Gerçekten ister inanın ister inanmayın. İnsanlar ne hayatlar yaşıyorlar da kimseyle paylaşmıyorlar. Burda üstten üstten, fake, yalan, dolan gibi fişlemek çok kolay değil mi. .
Eminim ordan öyledir. Bilgisayar başında nasır bağlamış kıçlarınız , insanların hayatıyla dalga geçiyrsunuz.
ha, o dalga geçtiğiniz ekşi sözlükte size göre de güzel kapaklar var. sizin o kapak dediklerinizin, bir ekşi sözlük yazarına ne kadar zavallıca ve ne kadar basit geldiğini tahmin edersiniz artık.
insan kınadığını yaşamadan ölmez bayanlar. Bilin istedim.
Arkadaşın ban aldığını nereden biliyorsun?üsluptan neden banlandığın anlaşılıyor. Hiç şaşmamak lazım.
Sende ki zekayı kuşa taksak, ters döner.
pekı esınden ayrılsan onunla ewlensen olmaz mı ? yanı kabulennmez mı sonucta onunla yatmssın o bakırelıgını bozmus ???
Arkadaşın ban aldığını nereden biliyorsun?
Daha bugün üye olmuşsun.
Bu kezde sevgilin seni kabul etmezse ne olacak hani eşini benle aldattin banada yaparsan diye ortada kalirsanben zaten eşimden ayrılacağım ama eski sevgilimle de evlilik konularını hiç konuşmadık. Şimdi ben ona boşandım, benimle evlen de diyemem. Demem de zaten. Olursa olur,olmazsa da olmaz.
Olmasını ister miyim, her şeyden çok.
Ama bunun konusunu bile o açmadan açmam.
Sana sordum yetmez mi?kendisi yorumunu değiştirdi.
Sor bakalım ne yazmış değiştirmeden önceki yorumunda ben de nerden biliyormusum.
anlamadığım adam 2 sene nasıl durmuş seni sevmese bile sürekli istemesi lazım başkasına mı gidiyo
İki sene hangi erkek dr ye gitmeden dayanır şaşırdım bendeanlamadığım adam 2 sene nasıl durmuş seni sevmese bile sürekli istemesi lazım başkasına mı gidiyo
Sana sordum yetmez mi?