2 yıllık evliyim eski sevgilime aşığım

okudum okuyorum am hiç bir sebep şu an sizin eşinizi aldattığınız gerçeğini değiştirmez o kötü biriyse anlaşamıyorsanız ayrılın.zaten size sürekli kötü kelimeler sarfedip şüphe ediyormuş yakalanırsanız olacakları siz bizden iyi bilirsiniz.bence kendinize saygınız varsa hemen boşanın diğer konu sonraki iş.daha dün oldu demişsinzi devamınıda okudum siz hemen evden ayrılıp boşanma davası açın yada anlaşmalı boşanın sevmediğiniz biriyle ömür geçmez.ayrıca yaptığınız hatayı farkındasınız kendinize zarar vermek yerine konuyu çözün boşanın hemen.

sevgilin adam olaydı evli kadınla olmazdı sen gerçek bir olaydın kocanı aldatmazdın off banım yeni bittiydi...neyse hiç polemiğe girmeden gideyim ben ..vajinamusu aştığında kocana hesap verirken lanet olası parmak egzersizleri diyeceksin zaar

pekı esınden ayrılsan onunla ewlensen olmaz mı ? yanı kabulennmez mı sonucta onunla yatmssın o bakırelıgını bozmus ???

ozaman baştan ADAM gibi anlatıcaktın parça parça anlatıp duruyosun bizde okumaya çalışıyoruz sürekli amaaaa bu kocanı ne olursa olsun aldatma hakkını vermez baban da demiş boşan diye boşansaydın da öle yapsaydın napcaksan niye çekiyosun öle bi adamı

Evet dalga gectim konunuzla ama yaptığınız cok yanlış sizde kültürlü bir bayansiniz eger yurumuyorsa evliliginizi sonlandirin kendinizden çok eşinize boyle yaparak haksızlık ediyorsunuz hadi birlikte oldunuz hamileyseniz bu durumu esinize nasil aciklayacaksiniz degilseniz doktora goturse sizi eşiniz hani bilmiyor ya sizin probleminiz olmadığını kız olmadığınız esinizi kandirdiginiz ortaya çıkınca esinizin düşeceği durumun farkindamisiniz cok gecmeden sonlandirin yazik adama

Boşan arkadaş boşan seni tutan ne?
Eğitimlisin işin var neden boşanmak yerine olayı dramatize ediyorsun?
Her yoruma bir cevabın var.
BOŞANNNNNN

Herkezi bi tarafa birak kendine yaptigin bu durumu nasil sindiriceksin. Bence senin esin anlayisli ve sana dokunmaya bile kiyamiyam bir adamki 2 sene beklemis . sense evli bir kadinla birlikde olmaya bile tenezzul edicek belliki her onune gelene gevseyen bir adamla birlikde olmussun. gelicek dusunuomu diosun dusunse ne varsayalim evlendin baskasinin karisinada bunu yapmicagi ne malum hayat bu ne ekersen onu bicersin bence gururlu ol ve bir an once bosanma davasi ac sonra zaten oyle bir insanla gelicegin acik ve net. evlenmek icin evlenmeyin yazik etrafinizdaki insanlarada kendinizede

pekı esınden ayrılsan onunla ewlensen olmaz mı ? yanı kabulennmez mı sonucta onunla yatmssın o bakırelıgını bozmus ???

ben zaten eşimden ayrılacağım ama eski sevgilimle de evlilik konularını hiç konuşmadık. Şimdi ben ona boşandım, benimle evlen de diyemem. Demem de zaten. Olursa olur,olmazsa da olmaz.
Olmasını ister miyim, her şeyden çok.
Ama bunun konusunu bile o açmadan açmam.

Bu kezde sevgilin seni kabul etmezse ne olacak hani eşini benle aldattin banada yaparsan diye ortada kalirsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…