2 yıllık evliyim eski sevgilime aşığım

Ay bi de adam senle cikcik yapip yapip baska kadina asik olup evleniyomuş ne güleriiiiim ne gülerim (öyle olur zaten genelde) Agla şekerim sen ağla daha çok ağlarsın ağla.. Ooohhh...

Konu sahibi diş hekimi mi? Yahu hazır konunun uzmanımı bulmuşken sorayım o zaman. Kanal tedavisi yaptırdım dişim morardı. Sebep? Bu ne ola ki? Yoksa aklı sizin gibi sevgilisinde kalmış dalgın bir hekime mi denk geldim?

kendimden şüphe ettim şimdi bu vajinusmus illeti adama göre mi beliri veriyo ki, sorun bende değil kocamda sanırım (!) tövbe yarabbim kocanı sevmiyosun istemiyosun adamı evliliğe alışamamışsın bari vajinusmus gibi çok ciddi psikolojik yaralar oluşturan ve bu hastlıkla savaşan benim gibi bayanlarda ciddi izler bırakan bu hastalığın adını bari kullanma arkadaşım. Ağlamayı zırlamayı da kes git bi boşanma dilekçesi yaz boşan

o bir melekse neden onunla evlenmedin de başkasının başını yaktın o zaman

bence konu sahibi kendisini döven küfür eden birinden ayrılmalı.
o evlilik yürümez.
eski sevgilisi ile evlenebilir . ama kendini kesinlikle kullandırmamalı.
boşamdıktan sonra babasının evinde oturur .
eski sevgili adam gibi adamsa gelir kızı ister. düğün dernek olur. evlenirler.

Kocası da gelip şöyle bir konu açarsa hiç şaşırmam;

24aydır evliyim, eski kız arkadaşım Fransa'dan gelmiş kendisi çok iyi bi jinekologdur.Çok temiz, çok saf bir aile kızı oluşundan mıdır nedir onu bir türlü unutamadım. Eşimin iş toplantısının olduğu gece ben de grup toplantım var diyerekten evden çıktım ve sevgilimle buluştum çok hoş bir geceydi, karımı aldatmış oldum mu bilmiyorum ama zaten sevmiyordum. Diş hekimi karım var ama ben jinekolog istiyordum

Sevgiliniz size bakmaya kıyamıyor??peki benimde sorum su o kadar mükemmel insan evli bir kadınla yatıyor ama miğde aşiri geniş.bence bu tip konular yasaklanmalı genc kızlarda okuyor sonucta.kötü örnek ahlaksızlık bu yani.brn oldam utanır anlatamazdın

Aaa pis adam melek gibi kârını nasıl aldatirsin

Boşansanıza o zaman şiddet görüyorsunuz, eğitiminiz var mesleğiniz şahane e daha ne neden boşanmıyorsunuz ben anlamadım ki ya neyin kafasını yaşıyorsunuz kusurabakmayın ama konunuz bana inandırıcı ve samimi gelmedi ayrıca yaptığınız da çok büyük hata boşanın sonra ne yapıyorsanız yapın bu arada bende vajinismustum 2 yıl kadar eşimide çok seviyorum ama yapamadım 2 yıl bunun sevmemek yapamamın ne alakası var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…