- 24 Şubat 2015
- 394
- 386
- Konu Sahibi vaktileyl88
İlahı ayy baylcm şimdiKızlar bir sorum var, eski sevgili yeni sevgili olursa , bu durumda kocanın mutlak değeri nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlahı ayy baylcm şimdiKızlar bir sorum var, eski sevgili yeni sevgili olursa , bu durumda kocanın mutlak değeri nedir
Bir de nikine göre doğum tarihi 88 yani en az 26 yaşında olması gerek, ama 25im diyor.bu arada konu sahibi diş hekimisin
. geçen hafta iş ile ilgili toplantı için gitmiş onun evinde kalmıştım
ne toplantısı bu
Canım tüm samimiyetimle tavsiyem ayrılman , eğer bu ruh halin böyle devam ederse allah korusun kendine yada eşine zarar vericeksin hem eşinde sana hem sözlü hemde fiziksel şiddet uyguluyor kurtul bu adamdan .. Sonrasında kısmetse zaten sevdiğin kişi ile evlenirsin.. Birde şuan eşin bu ilişkiyi yakalarsa olucakları düşün büyük bir tehlikede olduğunu düşünüyorumtüm yorumları erinmeden tek tek okudum. Salakça yorumlar olarak nitelendirdiğim yorumlar da oldu. Fakeymiş. Yeni üye oldum, direkt yazdım ve sordum. Sizce benim sahte hesap açıp, olmayan bir onuyu şizofren gibi sizlere anlatmamın bana ne etkisi olabilir ?
Ben konuyu dallandırmadan anlattım size. Kocam beni zaten sevmiyor, aynı yatakta yatmıyoruz.Kaç kere dövdü, üstüme yürüdü. Size ne kolay değil mi ? 25 yasında mutsuz br insanın yaşadıkları size ne kadar kolay geliyor. Salaklar, aptallar vs vs saygısızlıkta sınır tanımıyorsunuz. Hayatta hata da günah da hepsi insan için.
Eşim benle ben de eşimle birlikte olmak istemiyorum. Vajinismus tedavisi gördüm bir kez denedik, olmadı. Sonrasında da denemedik. Benim o vajinisms sandıgım sey aslında sevgisizlikmiş istememktenmiş. Eşim her tartıstıgımızda bana durduk yerdre allah belanı versin gibi sözlerle yaklaşıyor. İnsanlar içinde bozuyor. Sebebi de şu : ben diş hekimiyim. O ogretmen.
Aşağılık kompleksi var. Benm için önemli bile değil oysa ki.
Stresten sıkıntıdan elimden yuzumden sivilceler cıktı. Durduk yere ağlama nöbetleri geçiyiroum. Kim ne derse desin eski sevgilim , eski sevgilimken de dünyanın en iyi insanıydı ama o zaman ben amerika ya gittiğim için ilişkimize ara vemiştik. Geldiğimde de kız arkadası vardı. 3 yıldır kız arkadası yok. onu cok seviyorum. kelimelerle tarif edemeyeceğim kadar cok. Anlıyor musunuz ? Burnumun direği szlıyor onun yüzüne bakınca.
onun amacı benle birlikte olmak olsaydı unı de ist da aynı evde kaldık bana nerdeyse dokunmadı.
Ben istedim. Onun da istemesini sağladım. En byük hayalim, en istediğim şey bir gün onunla uyanmaktı. Siz su an orda üstten konusup sevgilin seni kullanmıs safsataları uydurabilirsiniz ama ben onu 9 senedir tanıyorum ve onun gibi bir insanın herhangi baska bir insana asla zarar vermeyeceğini biliyorum.
Sinirler yine tavan yapti kocasiyla kavga edenler buraya stres atiyoruzKızlar cin gibsnz valla, pazartesi sendromu kalmadı bende herkese mutlu haftalar
Sana tamamen katiliyorumKonu hiç inandırıcı gelmedi bana.
Allah aşkina egitimli bir bayan ne demeye hangi çağdayiz görücü usülü evlenilir mi..hadi nişanlıyken geçinemedigin aşikarmış ne diye evlilikte sonuçlandi ki bu yolunda gitmeyen durum..vajinusmusum diyosun eşimle olmadı ama eski sevgilinle olmadı...ya nereye kadar gider vajinismus durun sence kac yıl daha yer eşin bu durumu...bence boşanmalısın en azindan sana vajinismus olduğun için 2 yil elini sürmemiş adama bu iyiliği yapmalısın...sence hangi erkek daha iyi sana vajinismus olduğun için 2 yıl ve hala el surmeyen zorlamayan adam mı...yoksa evli olduğunu bile bile seninde esinle birlikte olamadığını söyledigin halde eline gecen firsati değerlendiren eski erkek arkadaşin mı...diyosun ki 9 yildır tanıyorum o zamanla birlikte olduğun için olay farklı ama şimdi sen başka adamın karisisin ve boyle şeyler daha cazip geliyo eski sevgililere sanırım...kaynana gelince kansermiş falan zirva zaten hangi kaynana gelini oglunu boşasa üzülür sence bence üzülmez...senin amacıda çozemedim herkes bosan diyo daha ne bekliyosun ki ne şiş yansin ne kebap mi diyelim...haa şimdi eşinle nasil birlikte olcan eyvahh bir sonra ki konu bakire degilim esim anlarsa mı olacak.boşanmam koonusunda ailem unsuru var. Şöyle ki geçe ay ben eyalarımı aldım ailemin evine gittim geldi yalvardı yakardı annesi rahim kanseri duyarsa daha kötü olur vs dedi. Ama gitmeyeceğini benim annem babam ve kendisi iyi biliyor.
Siz diş hekimi, eşiniz öğretmen ve aşağılık kompleksi var, neden? Size göre öğretmenlik diş hekimliğinden daha mı aşağı sınıfda?tüm yorumları erinmeden tek tek okudum. Salakça yorumlar olarak nitelendirdiğim yorumlar da oldu. Fakeymiş. Yeni üye oldum, direkt yazdım ve sordum. Sizce benim sahte hesap açıp, olmayan bir onuyu şizofren gibi sizlere anlatmamın bana ne etkisi olabilir ?
Ben konuyu dallandırmadan anlattım size. Kocam beni zaten sevmiyor, aynı yatakta yatmıyoruz.Kaç kere dövdü, üstüme yürüdü. Size ne kolay değil mi ? 25 yasında mutsuz br insanın yaşadıkları size ne kadar kolay geliyor. Salaklar, aptallar vs vs saygısızlıkta sınır tanımıyorsunuz. Hayatta hata da günah da hepsi insan için.
Eşim benle ben de eşimle birlikte olmak istemiyorum. Vajinismus tedavisi gördüm bir kez denedik, olmadı. Sonrasında da denemedik. Benim o vajinisms sandıgım sey aslında sevgisizlikmiş istememktenmiş. Eşim her tartıstıgımızda bana durduk yerdre allah belanı versin gibi sözlerle yaklaşıyor. İnsanlar içinde bozuyor. Sebebi de şu : ben diş hekimiyim. O ogretmen.
Aşağılık kompleksi var. Benm için önemli bile değil oysa ki.
Stresten sıkıntıdan elimden yuzumden sivilceler cıktı. Durduk yere ağlama nöbetleri geçiyiroum. Kim ne derse desin eski sevgilim , eski sevgilimken de dünyanın en iyi insanıydı ama o zaman ben amerika ya gittiğim için ilişkimize ara vemiştik. Geldiğimde de kız arkadası vardı. 3 yıldır kız arkadası yok. onu cok seviyorum. kelimelerle tarif edemeyeceğim kadar cok. Anlıyor musunuz ? Burnumun direği szlıyor onun yüzüne bakınca.
onun amacı benle birlikte olmak olsaydı unı de ist da aynı evde kaldık bana nerdeyse dokunmadı.
Ben istedim. Onun da istemesini sağladım. En byük hayalim, en istediğim şey bir gün onunla uyanmaktı. Siz su an orda üstten konusup sevgilin seni kullanmıs safsataları uydurabilirsiniz ama ben onu 9 senedir tanıyorum ve onun gibi bir insanın herhangi baska bir insana asla zarar vermeyeceğini biliyorum.
aynen bekliyorum ne zaman ortaya çıkacaklar diyedur bekle birazdan "duygusal boşluktasın bebişim, seninki aldatma sayılmaz" diyen hatunlar gelecek
Dış hekimisin. Vajinismus u bilmiyosun. Paran var pulu var git bosan madem derdin nedir? Ha bide eksi sozluk var tabi arada anladık biz
pi'yi kaç alıyoruz o önemli
Kız pi kaçtı unuttum hah 3,14 yalniz kocanın mutlak değerini bulurken dikkat et pi.pi olmasın officeİlahı ayy baylcm şimdi