- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi vaktileyl88
Eksi sozluktekilere bi danişsaydinya allah aşkına inansanız ne yazar inanmasanız ne yazar ? Hayır ben forumlara zaten yabancıyım. Ekşi Sözlük'te gördüm kadınlar klübü başlığını ve kimse benim kim olduğumu, nerde olduğumu bilmiyor diye açık yüreklilikle sordum. Siz bu güne kadar burda ne yaşadınız , nelere şahit oldunuz bilemem ama ben şu an vicdanen rahatım bunu da belirteyim. Eşim benle eş durumundan Hakkari den gelmek için evlendiğini, beni sevmediğini defalarca söyledi. 2 yıl boyunca sabrettim ben. Aileme küfretti vs. benim annem diyanette kuran kursu hocası, babam mühendis. KEndi ailesiyle sürekli kıyaslamalar yaparak egolarını benim ve ailemin üzerinden tatmin etti. ben etraf tarafından beğenilen bir kızım ve bakımlıyım da bunu sürekli en başından beri başkalarına kendimi pazarlamak olarak nitelendirdi. O kadar ugrastım ki kendimi ispat etmek için. olmadı. olmayacak da.
Kocanla mutsuzsan ayrilirsin. Evlenince ayrilmamak uzere mi evlendin?tüm yorumları erinmeden tek tek okudum. Salakça yorumlar olarak nitelendirdiğim yorumlar da oldu. Fakeymiş. Yeni üye oldum, direkt yazdım ve sordum. Sizce benim sahte hesap açıp, olmayan bir onuyu şizofren gibi sizlere anlatmamın bana ne etkisi olabilir ?
Ben konuyu dallandırmadan anlattım size. Kocam beni zaten sevmiyor, aynı yatakta yatmıyoruz.Kaç kere dövdü, üstüme yürüdü. Size ne kolay değil mi ? 25 yasında mutsuz br insanın yaşadıkları size ne kadar kolay geliyor. Salaklar, aptallar vs vs saygısızlıkta sınır tanımıyorsunuz. Hayatta hata da günah da hepsi insan için.
Eşim benle ben de eşimle birlikte olmak istemiyorum. Vajinismus tedavisi gördüm bir kez denedik, olmadı. Sonrasında da denemedik. Benim o vajinisms sandıgım sey aslında sevgisizlikmiş istememktenmiş. Eşim her tartıstıgımızda bana durduk yerdre allah belanı versin gibi sözlerle yaklaşıyor. İnsanlar içinde bozuyor. Sebebi de şu : ben diş hekimiyim. O ogretmen.
Aşağılık kompleksi var. Benm için önemli bile değil oysa ki.
Stresten sıkıntıdan elimden yuzumden sivilceler cıktı. Durduk yere ağlama nöbetleri geçiyiroum. Kim ne derse desin eski sevgilim , eski sevgilimken de dünyanın en iyi insanıydı ama o zaman ben amerika ya gittiğim için ilişkimize ara vemiştik. Geldiğimde de kız arkadası vardı. 3 yıldır kız arkadası yok. onu cok seviyorum. kelimelerle tarif edemeyeceğim kadar cok. Anlıyor musunuz ? Burnumun direği szlıyor onun yüzüne bakınca.
onun amacı benle birlikte olmak olsaydı unı de ist da aynı evde kaldık bana nerdeyse dokunmadı.
Ben istedim. Onun da istemesini sağladım. En byük hayalim, en istediğim şey bir gün onunla uyanmaktı. Siz su an orda üstten konusup sevgilin seni kullanmıs safsataları uydurabilirsiniz ama ben onu 9 senedir tanıyorum ve onun gibi bir insanın herhangi baska bir insana asla zarar vermeyeceğini biliyorum.
Herşeye cevabı var bir buna yok nedense...bir ekşi sözlük reklamı izledik bence,aslında böyle basit bir reklama ihtiyaçları yok ama gerçekten yazarlarını gözden geçirmeleri lazım.
ha gerçekse de milyonuncu kez soruyorum neden BOŞANMIYORSUN.
onada bulur şimdiHerşeye cevabı var bir buna yok nedense...
boşanmam koonusunda ailem unsuru var. Şöyle ki geçe ay ben eyalarımı aldım ailemin evine gittim geldi yalvardı yakardı annesi rahim kanseri duyarsa daha kötü olur vs dedi. Ama gitmeyeceğini benim annem babam ve kendisi iyi biliyor.
boşanmam koonusunda ailem unsuru var. Şöyle ki geçe ay ben eyalarımı aldım ailemin evine gittim geldi yalvardı yakardı annesi rahim kanseri duyarsa daha kötü olur vs dedi. Ama gitmeyeceğini benim annem babam ve kendisi iyi biliyor.
demedimmi. kv rahim kanseriboşanmam koonusunda ailem unsuru var. Şöyle ki geçe ay ben eyalarımı aldım ailemin evine gittim geldi yalvardı yakardı annesi rahim kanseri duyarsa daha kötü olur vs dedi. Ama gitmeyeceğini benim annem babam ve kendisi iyi biliyor.
Sen bekar kalamiyor musun peki?bir sorun da şu sevgilimin cok tutucu bir ailesi var ve bosanmıs bir kadınla evlenmesini pek tasvip edeceğini zannetmıyorum. işte bu nokta beni kahrediyor. Sürekli keşke ve pişmanlıklarım içinde boğuluyorum, nefes alamıyorum.
Bu arada konunun fake olduğuna inananlar rica ediyorum yazmasın. ben şu anda bu halet-i ruhaniyeyle yazıyorsam yaşadıklarımın gerçekliğini sizlere ispatlayacak değilim.