2 yıllık evliyim eski sevgilime aşığım

bir ekşi sözlük reklamı izledik bence,aslında böyle basit bir reklama ihtiyaçları yok ama gerçekten yazarlarını gözden geçirmeleri lazım.

ha gerçekse de milyonuncu kez soruyorum neden BOŞANMIYORSUN.

Eksi sozluktekilere bi danişsaydin

boşanmam koonusunda ailem unsuru var. Şöyle ki geçe ay ben eyalarımı aldım ailemin evine gittim geldi yalvardı yakardı annesi rahim kanseri duyarsa daha kötü olur vs dedi. Ama gitmeyeceğini benim annem babam ve kendisi iyi biliyor.

Kocanla mutsuzsan ayrilirsin. Evlenince ayrilmamak uzere mi evlendin?
Dis hekimisin madem adama maddi bagliligin da yok, daha niye dayak yiyip yiyip oturdun?
Eski sevgilinden de buyuk kazik yiyeceksin.
Seni sevse kocani birakmani beklerdi.
Su an sen aldatan bir kadinsin, sana guvenip seni almaz artik.

bir sorun da şu sevgilimin cok tutucu bir ailesi var ve bosanmıs bir kadınla evlenmesini pek tasvip edeceğini zannetmıyorum. işte bu nokta beni kahrediyor. Sürekli keşke ve pişmanlıklarım içinde boğuluyorum, nefes alamıyorum.
Bu arada konunun fake olduğuna inananlar rica ediyorum yazmasın. ben şu anda bu halet-i ruhaniyeyle yazıyorsam yaşadıklarımın gerçekliğini sizlere ispatlayacak değilim.

yaa,yazık..sen dayaklar yediğin,sevmediğin ve sevilmediğin hatta başkasıyla cinsel ilişki yaşadığın bir evliliği sırf annesi hasta diye sürdürüyorsun öyle mi?

üstelik anne-baba okumuş insanlar ve sen bir doktorsun.

Ya arkadaşım elinde mesleğin var boşanınca neden ailenin evine gitmeyi düşünüyorsun ki gayette güzel kendi kendini geçindirebilirsin bir diş hekimi olarak diye düşünüyorum.

Evli bir kadınla beraber oluyor bu çok yanlış . Senin de evli olduğun halde başkasıyla olman yanlış evli olduğun adama daha fazla ihanet etme ona bir iyiliğin dokunsun Bari adamdan boşan da . Sevmedgn briyle evli kalma sevgilin senle evlnsede evlnmesede boşan . Daha da birsey demiyorum ağzımi acar Sam kötü yorum yapacağım yoksa ....

Alla alla kocanla 2 yıl ilişki yaşayamıyorsun, ama eski sewgilinle pat hemencik oluvermiş

Madem bu kadar sewiyordun eski sevgilini neden ewlendinn onunla ewlenMEseydin...

Sen bekar kalamiyor musun peki?
Boşaninca tekrar evlenmen mi gerekiyor?
Bir defa sana siddet uygulamis adam. Gercekten dis hekimi olmuş, okumuş etmiş bir insan nasil darp raporu alip o adami boşamaz?
O adamdan bosanmak icin yeni sevgilinle kesin evlenme garantin olmasi gerekmiyor yani.
Konunun fake olma ihtimaline sebebiyet veren sensin. Şüpheleniyorsaniz yazmayin diyemezsin.
Burasi Kadinlar Kulübü canim, buranin belli kurallari var

Benim babam boşanmış bir kızı olarak daha fazla üstüne düşüp her hareketimi inceler. Asla bnm ayrı eve cıkmama izin vermediği gibi arkadaslarımla da takılmama izin vermez. Eski sevgilim beni terketse bile benim kocamdan boşanmak istediğim gerçeği değişmeyecek. Bu hep vardı. Hep boşanmak istiyordum. Ama eski sevgilimden snra daha katlanılmaz, daha çekilmez oldu. Onunla olup olmayacağını bilmiyorum ama insan sevilmeyi hissettiği zaman hissetmediği yerde artık kalamıyor. Değer görmek aynı anda değer vermek. Bu duyguları nerdeyse hiç yaşamamış biri olarak eski sevgilime aşık olmam gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…